Přejít k hlavnímu obsahu

Vítěz naší prosincové turnajové série míří do NecroRaisers

6. 1. 2020 | 08:30 PUBG: Battlegrounds
Česká organizace s dlouholetou historií a titulem z MČR 2019 v Teamfight Tactics expanduje pro novou sezónu v dalším oblíbeném titulu. Řeč je o PUBG, kde se jim podařilo ulovit jedno z nejžhavějších zboží současnosti.
NecroRaisers PUBG
NecroRaisers PUBG

Organizace NecroRaisers je dlouholetou stálicí domácí herní scény a totéž se dá říct i o vodách PUBG. Podporu této battle royale hry si drží už od začátku existence PUBG esportu v Čechách, nejdéle v čele jejich sekce strávil L0LAN. Ten se se svou partou umístil na MČR 2018 devátý, loni mu postup po změnách v kádru bohužel utekl. NecroRaisers to ale nevzdávají a hned v úvodu nového roku získávají opravdu zajímavou akvizici.

Pod křídla organizace založenou v roce 1997 míří Team Clade, v jehož čele se nachází Werzic. Jako kapitán si sice svůj název drží už v podstatě rok, část sezóny ale strávil v jiných týmech jako například Online Vision Gaming. S aktuální sestavou se dal dohromady na podzim a na svůj první velký úspěch nenechali dlouho čekat. V naší prosincové Samsung sérii nejprve ovládli kvalifikační cyklus, na což v těžké konkurenci navázali i triumfem ve finále. Tato výhra je dostala do spotlightu natolik, že po nich nyní sáhli právě NecroRaisers.

Kompletní složení tohoto týmu:

 Česká republika Patrik 'Werzic' Furimský
 Česká republika Vítek 'Vajt' Průša
 Česká republika Vojtěch 'Grendys' David
 Česká republika František 'Rub1an' Janda

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.