Přejít k hlavnímu obsahu

Vývojáři omylem na servery vypustili Team Deathmatch!

11. 2. 2020 | 09:56 PUBG: Battlegrounds
Ve světě PUBG často dochází k únikům informací díky šikovným dataminerům, tentokrát si ale šachmat dali sami vývojáři. Nedopatřením totiž na live servery hráčům na počítači vypustili update, ve kterým jsou v menu připraveny nové herní módy, z nichž je jmenován jeden konkrétní: Team Deathmatch.
PUBG Team Deathmatch
PUBG Team Deathmatch

Několik úniků spojených s režimem TDM už v minulosti proběhlo, ale všemožné experimenty byly většinou možné pouze v custom hrách, jako například Zombie Mode. Nyní však přichází důležitý zlom, protože PUBG Corp. zcela očividně chystá hned několik nových herních režimů naprosto pro všechny, v čele právě s TDM.

Odhalení nových přídavků je ale více než nešťastné. Někdo v kancelářích zřejmě stiskl nesprávné tlačítko a místo přípravy update například na test server jej vypustil přímo na live server. Americký hráč Xtreme během krátké chvíle stihl dokonce hru zapnout a v menu vyfotit, co všechno se chystá. To všechno krátce před tím, než byly servery vypnuty pro údajnou údržbu. Samozřejmě, že po ní se už žádný TDM ve hře neobjevoval.

PLAYzone Challenge 2020

Nutno dodat, že tenhle případ není prvním důkaz nedostatečné kompetentnosti týmů vývojářů. V minulosti se například po updatech vracely bugy, a to jen proto, že ačkoliv byly v nejnovějším updatu opraveny, tak při práci na novém obsahu se zřejmě pracovalo se starší verzi, a když obsah dorazil na servery, vše se vrátilo.

Hráčům nyní nezbývá než doufat, že minimálně na jeden nový herní režim nebudeme čekat týdny, či dokonce měsíce. Na základní informace o boji 8vs8 se můžete podívat na screenu, který byl pořízen přímo ve hře.

PUBG Team Deathmatch
Zdroj: @XtremePUBG
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.