Přejít k hlavnímu obsahu

Winci a Kumbik nejlépe vstoupili do Královského turnaje. Napodobit je v sobotu můžeš i ty!

23. 4. 2021 | 08:14 NHL
NHL si jako simulátor ledního hokeje po dlouhých letech opět vydobývá pozici na esportové scéně, a proto vám přinášíme domácí komunitě velký turnaj ve spolupráci s Krušovicemi. Ve hře je zbrusu nový PlayStation 5 nebo roční zásoba piva, takže se neváhejte zaregistrovat už tuto sobotu 24. dubna!
Královský turnaj Krušovice
Královský turnaj Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Královský turnaj Krušovice odstartoval minulý víkend svým prvním kvalifikačním turnajem. Celkově se přihlásilo přes 150 hráčů, což je neskutečný počin i vzhledem k tomu, že zúčastnit se turnaje mohou pouze hráči starší 18 let. Zábavu si jistě užil každý z účastníků, postoupit na velké finále však mohli pouze nejlepší dva hráči.

Hned v prvním kole pavouka se s turnajem překvapivě rozloučil Pepcastachurcik. Winci jej porazil 6:5 a odstartoval velkou jízdu. Následně dokázal porazit oldschoolera DeRrYSka a jediný další těsný zápas zaznamenal proti Sisakovi. V semifinálovém boji o postup naopak rozdrtil OiSmjan1ka a stal se prvním postupujícím.

Na druhé straně pavouka patřil k velkým favoritům Kumbik, který ale ve 3. kole potkal svého bývalého parťáka z triumfu v prestižní EHL. JiFiho23 udolal těsně 4:3, ale na to ho čekal další těžký oponent. Dobrá forma hráče Litvínova (za který hraje i Winci) se potvrdila i proti Dzouvimu s Mckillerem, a Kumbik je tedy druhým finalistou.

To bychom měli první dva postupující na vyvrcholení Královského turnaje, dalších šest místenek však je stále ve hře. Přihlásit se může naprosto každý, další pokračování je na programu tuto sobotu 24. dubna. Nenechte si ujít velké lákadlo v podobě nové konzole PS5 nebo roční zásobu piva, a přijďte ukázat, kdo je tady králem!

Harmonogram všech turnajů:
Sobota 17. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #1
Sobota 24. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #2
Sobota 1. květnaKrálovský turnaj Krušovice #3
Sobota 8. květnaKrálovský turnaj Krušovice #4
Finále 15. květnaKrálovský turnaj Krušovice – finále
Štítky: Winci, Kumbik, Krušovice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.