Přejít k hlavnímu obsahu

Winterfest patch a poslední velké změny před koncem roku

19. 12. 2019 | 20:54 Fortnite
Update byl původně o den odložen z neznámých důvodů, ale přeci jen jsme se dočkali. V posledních dvou týdnech přibylo spoustu nového obsahu a nevypadá to, že by developeři z Epic Games plánovali zpomalit.
WinterFest
WinterFest

Patch 11.31v je plný Vánoc a sněhu. Datamineři vydolovali spoustu nových doplňků a těšit se můžeme třeba na zmrzlé verze starších skinů. Přidána byla celá záložka Winter Cabin, jedná se o chatu Crackshota a Crackabelly v zasněženém prostředí. V této chajdě můžete otevírat každý den jeden dárek po celých čtrnáct dní. Mezi dárky najdeme glidery, emotikony a pickaxy. K tomu lze také prohledat punčochu, která visí na krbové římse, a tak odemknout každý den novou výzvu. S denní nadílkou se pojí ještě navrácení vždy jedné zbraně z minulosti zpět do hry, a to na pouhý jeden den.

Další velkou změnou je zdánlivé odebrání Playground módu a jeho nahrání do Creative sekce hry. Kreativním změnám se však ještě budeme věnovat, protože kromě úpravy Playgroundu přibyl i zbrusu nový Battle Lab. Zde si můžete vytvořit prakticky vlastní LTM mód. Nastavit si pravidla, respawny, gravitaci a vše ostatní, poté pozvat až patnáct přátel a zábava může začít. 

Kromě již  popsaných změn se hra opět trošku zacelila a zoptimalizovala. Upraveno bylo vetší množství bugů, od FPS na telefonech po stabilitu připojení klienta. Kompetitivním hráčům pak udělá největší radost návrat Zone Wars a to hned ve dvou variantách, které vydrží po celou dobu Winterfestu. Háček se skrývá pouze v mapách, které (zejména Water Wars a Olympus) nejsou zrovna povedené a komunitou prověřené, jedná se o detail, ale již se tím začalo zabývat vícero hráčů, zejména na Redditu. 

Všechny změny jsou detailně rozepsány na oficiálním webu Fortnite

Štítky: Fortnite patch