Přejít k hlavnímu obsahu

Za otevírání beden v PUBG nově neutratíte ani korunu

21. 11. 2019 | 11:51 PUBG: Battlegrounds
Lootboxy s kosmetickými doplňky z PlayerUnknown's Battlegrounds, k jejichž otevření jste dříve potřebovali za reálné peníze koupit klíč, nově půjdou otevřít za herní měnu, Battle Points, jenž většina zná pod zkratkou BP.
pubg
pubg

Klíč k bedně, za který jste dříve museli zaplatit dva a půl dolaru? No tak za ten nyní nedáte ani korunu. Vývojáři se tak rozhodli po stížnostech od komunity, jenž si stěžovala, že pro hráče, kteří si krom samotné hry nechtějí nic jiného kupovat, nemají tyto bedny skoro žádnou cenu a nedělá jim to tak žádnou radost. Tato zpráva potěší asi všechny hráče, kteří hrají pravidelně a mají tak nějaké ty uzamčené bedny nasbírané, pokud jim teda vystačí Battle Points na otevření. Snad máte našetřeno dostatek!

Oblíbený český hráč a streamer Martin 'spajKK' Beneš se nám svěřil, co si o této novince myslí on: 

Tuto myšlenku jsem poprvé četl par měsíců zpět na twitteru, kde o tom byla diskuze. Avšak tato diskuze byla o CSGO klíčích a jejich existenci. Tam jsem to naprosto chápal, protože tento dosti fishy trh, týkajících se csgo klíčů jako měny, proslulý s praním špinavých peněz právě přes tyto klíče, byl pravě jeden z hlavních důvodu, proč otevírání beden pomocí těchto klíčů, bude v blízké době zakázáno. PUBG navíc vždy vystupovalo proti hazardu a proti věcem s tímto spojeným. Proto i chápu, ze PUBG reaguje na tuto kritiku, kterou Valve schytává i když v PUBG už tradování věcí je zakázáno více než rok, tak nyní došli i s návrhem zrušení klíčů = investování peněz do klíčů, kdy šance ze otevřete něco cenného je opravdu malá = gamble.

To, jak bedny fungují, změnilo studio PUBG Corp. už mnohokrát, často snižovalo například pravděpodobnost získání bedny, ke které je potřeba klíč, oproti bedně bez klíče. Tato změna ale přichází právě po opakovaném bědování ze strany komunity, že to nebylo dost dobré.

Štítky: PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.