Přejít k hlavnímu obsahu

Známe postupující do finálového turnaje Game Crew!

21. 5. 2020 | 20:00 Counter-Strike 2
Game Crew přichází s vlastním turnajem ve hře Counter-Strike: Global Offensive, v němž se bude hrát o 70 euro. Kvalifikační fáze začíná už brzy a do boje se údajně zapojí okolo 600 hráčů z Česka a Slovenska. Kdo nakonec celý turnaj ovládne?
Gamecrew.cz
Gamecrew.cz

UPDATE (21. 5.): Po středečních kvalifikacích se dvacet dva postupujících rozděluje do dvou skupin po jedenácti týmech. Skupinová část začíná v pátek 22. května a mezi hlavní favority se řadí Brute Academy. V turnaji ale uvidíme spoustu ještě neprověřených jmen a proto se dají další přední týmy predikovat jen velmi obtížně.

Gamecrewcz

UPDATE (18. 5.): Známe termín kvalifikace, která se uskuteční již ve středu 20. května a bude startovat jednu hodinu po poledni. Počet postupujících týmů bude upřesněn dle registrovaných týmů, ale jisté je, že se bude hrát na mapách: cache, inferno, mirage, nuke, overpass, train a dust2. 

Turnaj je určený pro všechny české a slovenské týmy, které působí na naší scéně a chtějí si zahrát kompetitivní turnaj s finanční motivací. Co je víc, než vzít čtyři svoje kamarády a společně se postavit soupeřům z našeho regionu? Ukáže i tento komunitní počin, že Counter-Strike konkurenční hry nezastaví a o podobné turnaje je u nás stále zájem? Kvalifikační termíny zatím nejsou známé, ale vše se dozvíte po registraci na turnajovém Discordu, který je pro účast v turnaji velmi důležitý.

Zároveň vás o termínech turnaje budeme informovat samozřejmě také na našem webu, kde připravujeme také reportáž o celém průběhu. Kompletní turnaj, který se bude skládat z kvalifikační a finálové fáze, se odehraje na serverech od společnosti Fakaheda a bude probíhat pod dohledem zkušeného admin týmu. Hlavní cenou je finanční odměna ve výši 70 euro (1900 korun), což je na komunitní úroveň velmi slušná sumička. Pořadatele můžete podpořit také na jejich Instagramu, kde budou sdíleny důležité informace o nadcházejících turnajích. Game Crew si dává za cíl zpříjemnit hráčům tyto nelehké časy a v přátelském duchu vytvořit kompetitivní turnaj se vším všudy.

Game Crew
Štítky: Gamecrew.cz