Přejít k hlavnímu obsahu

Detail zápasu

Twenty em vs Undead
Datum:
17.11.2011 21:00:00
Mapa:
Summoners rift
Twenty em Twenty em 0 : 1 Undead Undead

Ahoj kluci, můžeme to prosím odložit? Nejlépe na neděli, případně někdy v průběhu příštího týdne.

St, 16. 11. 2011 13:13 Trvalý odkaz

Fail? Tohle jsem nezazil dobry 3 roky takovej spam, kdyby na tech screenech bylo aspon neco zasadniho. :sleep:

Give peace a chance!

Ne, 20. 11. 2011 21:23 Trvalý odkaz

Admin:
A co jsme se měli dozvědět, nic zde neobhajuje to, co jste napsali hráči : Keen a to ,že jim hosta povolujete, vaše screeny nedávaj žádný smysl, jediné čeho jsem si všiml, tak molex zbytečně mluví a vy jste zkrátka nechteli hrát, přesně kvůli těmto teamům jsou hosti povolení do druhého kola, jelikož teamy které jsou papírově "špatní" vyřazují své silně protějšky tímto stylem, každopádně máme důkaz o tom, že hráč, nevím kdo povolil hosta, je mi jedno jestli je to maskot, leader, hráč nebo něčí maminka, bohužel to tam je, navrhuji vám jednoduché řešení a to: Zápas odehrajete nejpozději do dalšího čtvrtka, pokud se teamy nedohodnou, kontumujeme pro team Undead, máte každý tým na jednu reakci k tomuto příspěvky, pokud jich bude více banuji na komentáře, pište s rozvahou a myslete jako tým, každopádně ohledně termínu si tu klidně spamujte. Díky NeverSay

Ne, 20. 11. 2011 21:25 Trvalý odkaz

Dle obrázku http://www.playzone.cz/sites/default/files/turnaj_media/482384_15.jpg je jasné, že komunikace proběhla před 8 hodinou. V 8:01 byl leader vyzván, aby se dostavili k zápasu, což se nestalo. Přišli více než po půl hodině po určeném termínu se záplavou posměšků a vulgarit.
LeeVanCleeev není s sto rozhodovat cokoliv o zápase (je to hold energický mladík) a když jsem kontaktoval Keena já, byl jsem odbyt jen vtípkem, že mu nemáme psát všichni (no offence, taky to nemám rád).
Ona citace "kolem 8" je bezpředmětná, 7:30 je půl osmé a 8:30 je půl deváte. Krom toho, Keen si byl vědom už předem, že nebudou moci nastoupit viz http://www.playzone.cz/sites/default/files/turnaj_media/482384_16.jpg a že máme dát kontumaci rovnou.

Host byl opakovaně zakázán, nesedí ani ID dalšího z hráčů. Adminem soutěže nám bylo opakovaně vyhrožováno, tlačeno nás do startu, i když předtím sám napsal, že máme kontumovat.

A jako dovětek : OMLOUVÁM se za Leeho a to co napsal (nikoliv soupeřům, ale svým přátelům). Pokud pro něj plánujete trest, přistoupíme na něj.

Za team 20 minut,
Ane374

Ne, 20. 11. 2011 21:29 Trvalý odkaz

Nevím co k tomu říct, je mi fuk kdo dočůrá dál, čí máma neumí vařit, jestli se bojíte hrát proti 5ti lidem, tak si zahrajte normal game, tu si vytrollte a vyhrajete ve 20. minutě, tohle je turnaj a o docela zajímavé ceny, jestli jste ochotni být bezpáteřní a chovat se jak cigáni, tak nevidím jediný důvod vám pomáhat nebo se snažit s váma nějak domlouvat, vůbec nechápu proč to hrotíte a proč si hrajete na takové kraviny, prostě to odehrajte a nezajímá mě kolik hostů budete muset povolit, tým Undead je stejně mix lidí co spolu pořádné ani nehraje, takže fakt nevidím nic na tom když mix týmu povolíte hrát v mixu :crazy:

Ne, 20. 11. 2011 21:40 Trvalý odkaz

Ještě si tedy dovolím reagovat na vaši argumentaci:

Nevidím žádný reálný důvod, na základě kterého byste se mohli ve své argumentaci opírat o to, že jsem si s vámi psal už před 8 hodinou. Vy jste mě kontaktovali a já zrovna dorazil k PC a považoval jsem slušnost vám náležitě vysvětlit situaci. Ta byla následující: po dlouhé cestě ze Slovenska do Brna na privát jsem zjistil, že dva hráči z našeho týmu hrají Go4LoL cup na ESL, a že budou moci hrát nejdříve v 9.
O tom jsem tedy, jak už jsem napsal výše, informoval naše soupeře a navrhl jim možná řešení, tedy povolení dvou hostů či přeložení zápasu, na což jsem dostal negativní odpověď, s tím, že soupeř povolí maximálně jednoho hosta.
Na vzniklou situaci jsem reagoval prohlášením, že to tedy asi budou muset zkontumovat. Hodlal jsem ovšem využít každé možnosti, abychom zápas odehráli a odkázal soupeře na jejich vlastní komentář u zápasu, ve kterém nás informovali, že zápas se odehraje "kolem 8", což by nám mělo poskytnout více času (do 20:30 dle našeho výkladu tohoto termínu, který už potvrdil i admin), nehledě na to, že hru zakládali v 20:12.
V cca 20:20 jsem zjistil, že jeden z našich dvou chybějících hráčů nakonec zápas v Go4LoL nehrál a může tedy nastoupit, načež jsem v půl 9 informoval soupeře, že jsme připraveni a pojíme se na server.
V momentě kdy jsme se napojili nás soupeři okamžitě zahrnuli spamem, ve kterém nás informovali o tom, že máme hosta, což jsem kontroval tím, že nám hosta povolili, jak mimochodem dokazují mé screenshoty.
Soupeřům jsem celou situaci předložil černé na bílém, což můžete vidět na screenshotech, které k zápasu dodali sami soupeři. Když stále nechtěli hrát, řekl jsem jim, aby zápas odehráli a pokud se jim něco nelíbí, mohou podat protest po zápase a na výsledek zápasu nebude brán zřetel. Když ani po této výzvě nechtěli začít, dal jsem jim ultimátum. Pokud do 45 nezačneme

Ne, 20. 11. 2011 21:51 Trvalý odkaz

BAN/PICK fázi, tak sami podáme protest. Bohužel soupeři si nedali říct, takže jsme nemohli jednat jinak.
Za nevhodné komentáře svých spoluhráčů se velice omlouvám, ale nutno říct, že soupeři také nepředvedli žádný vrchol slušnosti, což můžete vidět na tomto screenu http://2i.cz/2i/i/4ec96729/55c02dcfe480ebe80ee73beb8b11275d/ed741c36e5…, kde nás označují za retardy a magory.
Omlouvám se, že je můj příspěvek tak dlouhý, ale chtěl jsem situaci popsat do detailu, už jen protože jsem admin, abychom se tak mohli vyhnout možným nesrovnalostem.

Ne, 20. 11. 2011 21:56 Trvalý odkaz