Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone.cz Warcraft 3 1v1 Series #1

Výchozí obrázek

Ovládací panel

PLAYzone.cz Warcraft 3 1v1 Series #1

Začátek turnaje
Registrace
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
70/
32
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

Warcraft 3 komunita se konečně dočkala a já vám mohlu s radostí představit první Warcraft 3 turnaj na novém PLAYzone webu. Turnajový systém je stále ve fázi testování, a tak mějte pochopení pro případné chyby.



Warcraft 3 komunita se konečně dočkala a já vám mohlu s radostí představit první Warcraft 3 turnaj na novém PLAYzone webu. Turnajový systém je stále ve fázi testování, a tak mějte pochopení pro případné chyby.


Všichni hráči se v sobotu nejpozději v 9:50 dostaví na Garenu do místnosti Other Tournaments and Leagues v záložce Leagues, kde budou moci kontaktovat soupeře a dohnout se na zápase. Kdo do místnosti nepřijde a ani žádným jiným způsobem nekontaktuje svého soupeře, vystavuje se vyloučení a následnému zákazu účasti v dalším turnaji.

Turnajový systém

Turnaj je určen pro 32 hráčů (pokud bude větší zájem, je možno rozšířit pro 64), kteří budou systémem rozřazeni do sigle elimination pavouka. Registrovat se můžete pouze přes systém na webu. Tam také sledujte aktuální informace o turnaji. K odehrání vašich zápasů vás nikdo nebude vyzívat, je proto nutné opravdu poctivě sledovat web, abyste věděli s kým a vkolik hodin hrajete. Samotné zápasy si domlouvejte sami mezi sebou pomocí soukromých zpráv na webu nebo přes komunikační programy. Hráči, kteří se bez omluvy nedostaví k zápasům prvního kola, nebudou moci startovat v dalším turnaji.

Systém zápasů

Hraje se pouze single elimination pavouk, prohra v turnaji tedy znamená konec. Chtěl bych požádat všechny hráče, aby si pozorně přečetli pravidla tohoto turnaje. Na jejich neznalost při případném řešení sporů nebudu brát ohled.

Registrace do turnaje

Do turnaje se registrujete tak, že se přihlásíte na svůj účet a na této stránce vpravo kliknete na červené "Přihlásit se do turnaje". Pro vstup do turnaje je nutné mít vyplněné své Warcraft 3 Game ID. Do něj napište svůj nick na Gareně a systém vám povolí přihlášení do turnaje.

Harmonogram

1. kolo - BO1 - 10:00 - 10:30 - 1. mapa: Twisted Meadows
2. kolo - BO3 - 10:40 - 12:10 - 1. mapa: Turtle Rock
3. kolo - BO3 - 12:20 - 13:50 - 1. mapa: Echo Isles
Semifinále - BO3 - 14:00 - 15:30 - 1. mapa: Terenas Stand
Finále - BO5 - 15:40 - 1. mapa: Sercret Valley

Ceny

Vítěz tohoto turnaje získá 1000,- a podložku qiip fabric L OEM United Games.

qiip


Dotazy

Pokud by komukoliv nebylo cokoliv jasné, našel nějakou chybu v turnaji nebo v pravidlech,  měl nějaký návrh na zlepšení turnaje, nechť mě kontaktuje přes soukromou zprávu na webu.

Děkujeme všem, kteří mediálně podpořili tento turnaj

Warcraft3.cz
DEFEATERS
eSuba

Sponzorem turnaje je organizace Verya.