Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer CSS Xmas TOUR #2

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

SuperGamer CSS Xmas TOUR #2

Začátek turnaje
Registrace
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
15/
16
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
7
Admini turnaje
Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou. Koncept turnajů je jednoduchý - klasické 5v5 Counter-Strike: Source NightCupy, na které jste zvyklí.

Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou. Koncept turnajů je jednoduchý - klasické 5v5 Counter-Strike: Source NightCupy, na které jste zvyklí. Vítejte v SuperGamer.cz Xmas TOUR.

SuperGamer.cz XMAS Tour

V jakém období budou turnaje probíhat?

První turnaj, který už poběží s nálepkou SuperGamer Xmas TOUR bude odstartovám  tento týden. Je jen na vás kolik turnajů odehrajete a kolik bodů do závěrečné tabulky tak získáte. Počet turnajů není pevně dán, můžou být dva denně, může být jeden za dva dny, rozhodně příležitostí budete mít dost. Poslední z turnajů této série bude někdy kolem 29. - 30. prosince. Svátky samozřejmě prožijete v klidu.

Jak to bude s týmy a sestavami?

Váš první turnaj je naprosto zásadní a nejdůležitější. V prvním turnaji si musíte zvolit název týmu, který musí být každý turnaj naprosto stejný. S takovýmto názvem budete zapsáni i do bodovací tabulky. Klíčovou informací jsou sestavy. Při vašem prvním turnaji, máte možnost zapsat si až 7 hráčů, kteří budou ve vašem týmu hrát. Tyto hráče už NIKDY v průběhu tour změnit nemůžete. Pokud si složíte opět nový mix tým, body se počítají od znova a je nepravděpodobné, že něco vyhrajete.

Samozřejmě si v prvním turnaji můžete zapsat pouze 5 hráčů, ale jakékoliv změna v dalších turnajích bude počítána jako další hráč navíc až do výsledné osmičky, kterou už nelze překročit. Každá další změna nad rámec sedmi registrovaných vás bude stát 10 bodů z vaší klasifikace.

Systém turnaje

Systém turnaje je naprosto klasický - 16 týmů, Single Elimination a předem stanovené mapy. Obrovská změna se ovšem týká organizace turnajů. Veškeré registrace nyní probíhají přes turnajový systém, kde není problém založit tým a vložit do něj své spoluhráče (jejich přezdívky na tomto webu). Jim poté přijde soukromá zpráva a jen co potvrdí účast bude tým zařazen do turnaje. V profilu musí mít samozřejmě vyplněno jak STEAM ID, tak XAC ID.

Chtěl bych poprosit všechny hráče, aby se dostavili na IRC #playzone.css, kde budu čekat na vaše dotazy ohledně turnajového systému a pomohu s případnými bugy.

Maplist

de_dust2
de_train
de_inferno
de_nuke
de_tuscan

Harmonogram

Registrace do turnaje startují tímto okamžikem. První kolo je naplánováno ve okolo osmé hodiny.

Pro všechny dotazy nebo připomínky využijte prosím IRC #playzone.css

CS:Source na ESWC

Doplňující pravidla

  • Protesty na podvádění budeme řešit až po ukončení turnaje.
  • Na dodání IN-EYE dema má team čas 24 hodin od ukončení zápasu.
  • Výsledky povinně zadávají obě strany, při nedodržení tohoto pravidla budou následovat sankce.
  • Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes IRC #playzone.css a soukromé zprávy na Playzone.

Upozornění

Ode dneška budeme náhodně kontrolovat používání XAC. Jeho nepoužívání vyústí napoprvé v týdenní ban, napodruhé v měsíční a potřetí již budete zabanováni permanentně.

Každý hráč musí potvrdit svou účast pomocí soukromé zprávy, kterou dostal každý člen teamu při jeho registraci, pokud tak neučiníte, váš team zůstane neaktivní!

tak neučiníte, váš team zůstane neaktivní!

Bodování turnajů

Všechny turnaje SuperGamer Xmas TOUR budou bodovány. Bodována budé také pouhá účast na turnaji. Větší počet bodů samozřejmě dostanou první čtyři klany.

  • účast v turnaji 3 body
  • výhra v zápase 5 bodů

Tresty

  • přidání hráče na soupisku -10 bodů
  • nespuštění XAC -10 bodů / člen
  • Nepovolené využití hosta -20 bodů

Průběžné pořadí

Průběžné pořadí pravidelně evidujeme a zobrazit si jej můžete přímo v Excelu. Stahujte z našeho FTP - zobrazit pořadí.

Co si odnese vítězný tým?

Na tým, který v konečném součtu nasbírá nejvíce bodů čeká 5x Speed Link Media Switch, který do turnaje věnovala společnost Supergamer.cz

SuperGamer.cz