Přejít k hlavnímu obsahu

Confis Game Idol 2010

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Confis Game Idol 2010

Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
23/
8
Hraje se systémem
Groups -> Single elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
6
Admini turnaje

Finální pořadí

Tým Confis se rozhodl navázat na nápad světově proslulé herní organizace Fnatic. Uspořádat velký on-line turnaj určený pro týmy hrající hru Counter-Strike: Source, kdy vítěz dostane možnost reprezentovat Confis na poli CSS a získat tak výhody z toho plynoucí.

Confis Game Idol 2010

Tým Confis se rozhodl navázat na nápad světově proslulé herní organizace Fnatic. Uspořádat velký on-line turnaj určený pro týmy hrající hru Counter-Strike: Source, kdy vítěz dostane možnost reprezentovat Confis na poli CSS a získat tak výhody z toho plynoucí.

O co se hraje?

Hrát se tedy bude o šestiměsíční konkrakt, ve kterém se počítá jak se zajištěním herního serveru, tak s vysíláním týmu na důležité akce. Konkrétně tedy vítězi nabízíme: německý server od bouncer4you, dresy, proplacené off-line turnaje v České republice. Kromě toho také tři zahraniční off-line turnaje (omezeno pouze na kontinentální Evropu), které můžeme kompletně finančně pokrýt díky podpoře společnosti Onebit.cz. K zahraničním LANkám se vztahuje podmínka, která stanovuje, že dvě ze tří nabízených LANek si může tým vybrat sám a jednu vybere sponzor.

Systém turnaje

Veškeré registrace probíhají přes turnajový systém, kde není problém založit tým a přidat do něj své spoluhráče (zadejte do formuláře jejich přezdívky na tomto webu). Těm poté přijde soukromá systémová zpráva, ve které naleznou odkaz, kde potvrdí účast v turnaji. Jen co tak učiní, bude tým zařazen do turnaje. V profilu musí mít samozřejmě vyplněno jak STEAM ID, tak XAC ID.

Týmy budou rozděleny do základních skupin (s předem stanovenými mapami) a poté bude následovat Single Elimination play-off pro nejlepších 16 (8) týmů. Play-off proběhne systémem best-off-three, přičemž přesná pravidla budou upřesněna ve vhodnou dobu.

Maplist

de_train
de_dust2
de_inferno
de_tuscan
de_nuke

Pro všechny dotazy nebo připomínky využijte prosím IRC #playzone.css, případně využijte soukromou zprávu zde na webu.

Doplňující pravidla

  • Na dodání IN-EYE dema má tým čas 24 hodin od podání žádosti (skrze komentáře u zápasu). Dema si lze vyžádat od všech pěti hráčů týmu. V žádosti musí být jasně uvedeny STEAMID jednotlivých hráčů, jinak bude považována za neplatnou.
  • Výsledky povinně zadávají obě strany, při nedodržení tohoto pravidla budou následovat sankce, případně vyloučení z turnaje.

Upozornění

Ode dneška budeme náhodně kontrolovat používání XAC. Jeho nepoužívání vyústí napoprvé v týdenní ban, napodruhé v měsíční a potřetí již budete zabanováni permanentně.

  • Každý hráč musí potvrdit svou účast pomocí soukromé zprávy, kterou dostal každý člen teamu při jeho registraci, pokud tak neučiníte, váš team zůstane neaktivní!
  • V případě, že se v týmu objeví pod falešným účtem zabanovaný hráč, potrestáni budou všichni hráči tohoto týmu.

Komunikace

Nejjednoduší komunikace s administrátory turnaje je přes IRC #playzone.css a soukromé zprávy na PLAYzone.

mIRC Logo

#playzone.css

Klikni, zadej clantag a přezdívku a připoj se

(například eSuba|maddy)