Přejít k hlavnímu obsahu

CZ/SK Vainglory Cup

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

CZ/SK Vainglory Cup

Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
16/
16
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
3
/
6
Admini turnaje

Finální pořadí

Historicky prvni turnaj výhradně pro CZ/SK Vainglory komunitu! Přihlašte se se svým teamem a hrajte o zajímavé ceny a ICE! Vybrané zápasy budou streamované a komentované, o napínavé matche nebude nouze! Registrace končí 14. 6. 2016!!!  

Vainglory

Historicky prvni turnaj výhradně pro CZ/SK Vainglory komunitu! Přihlašte se se svým teamem a hrajte o zajímavé ceny a ICE! Vybrané zápasy budou streamované a komentované, o napínavé matche nebude nouze!

 

Registrace končí 14. 6. 2016!!! 

 

Registrace do turnaje

Registrace do turnaje probíhá přes PLAYzone turnajový systém. Nutností hráčů je samozřejmě vyplnit ve svém profilu GAME ID pro hru Vainglory. Registrace budou ukončeny 14. 6. 2016 v 18:00 a ve čtvrtek 16. 6. 2016 budou na Twitchi h4nsky živě rozlosovány základní dvojice pro páteční hry. 

Výsledky

Vítězové matche musí poslat screeny s výsledkem ze všech zápasů organizátorům. Výjimkou jsou zápasy, které budou streamované, u kterých není potřeba odeslat screeny. Je povinností kapitánů, aby před začátkem zápasu zkontrolovali soupisku soupeře, že vše sedí. Zápas bez poskytnutých screenů nemůže být z pochopitelných důvodů uznán. 

Obecná pravidla

Hraje se 3v3, best of 3, draft pick, systémem double elimination (aby team vypadl z turnaje, musí prohrát dvakrát). Turnaje se smí zúčastnit pouze CZ/SK hráči (v případě, že team obsahuje i hráče zahraniční, pouze Cz/Sk hráčům bude povoleno hrát zápas).

Cz/Sk Vainglory Cup