Přejít k hlavnímu obsahu

Intel Liga III: Play-off

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

Intel Liga III: Play-off

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
8/
8
Hraje se systémem
Double elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
10
Admini turnaje
K zápasu musí vždy nastoupit minimálně 80 % (4/5) hráčů registrovaných na daném MČR slotu. Povinnost kontroly dodržování tohoto pravidla leží na kapitánech obou týmů.Systém play-off

INTEL Counter-Strike: Source Liga na PLAYzone.cz

K zápasu musí vždy nastoupit minimálně 80 % (4/5) hráčů registrovaných na daném MČR slotu. Povinnost kontroly dodržování tohoto pravidla leží na kapitánech obou týmů.

Systém play-off

Týmy, které se umístily v základní části na prvním nebo druhém místě ve své skupině postupují do play-off, ze kterého se mohou dostat až na závěrečné LAN finále a bojovat tak o skvělé ceny.

Mimo cen získají všichni účastníci také body do MČR Klasifikace. Podmínkou je mít vytvořený tým v systému MČR Klasifikace a nastoupení alespoň 80 procent hráčů z daného slotu.

Herní systém

Osm týmů bude nasazeno proti sobě a utká se v bo3 FDE systému o 4 postupová místa na offline finále, které proběhne stejným formátem jako minulý ročník (skupiny + bo3 SE). Body do MČR klasifikace budou uděleny po odehrání LAN finále v herně Velký Špalíček v Brně.

Vzhledem k faktu, že v turnaji se nebude dohrávat až do grand finále (postupují top2 celky z WB a top2 celky z LB, hraje se jak horní, tak opravný pavouk klasickým systémem bo3.

Tato soutěž je součástí MČR Klasifikace

Harmonogram

  • 1. kolo WB: 15.11.2011 20:00
  • 2. kolo WB: 22.11.2011 20:00
  • 1. kolo LB: 17.11.2011 20:00
  • 2. kolo LB: 24.11.2011 20:00
Turnaj se nedohrává

Zápasy mohou být po domluvě odloženy a dohrány nejpozději do začátku dalšího kola. Kapitáni si mohou vybírat žolíky u admina turnaje pouze přes soukromou zprávu. V kopii musí být i kapitán protějšího týmu. Žolík smí být vybrán nejpozději 30 minut před startem zápasu.

INTEL Core i5

Intel LogoINTEL Core i3