Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone YOU FEST

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Vodafone YOU FEST

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
16/
16
Hraje se systémem
Groups -> Single elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje
Sezona MČR se blíži ke konci a tak je čas na něco opravdu speciálního! Ve spolupráci s Vodafone jsme pro vás připravili dvojici kvalifikačních turnajů na festival You FEST. Stovky hráčů ze kterých vzešlo šestnáct finalistů, kteří se porvou o titul šampiona.

Sezona MČR se blíži ke konci a tak je čas na něco opravdu speciálního! Ve spolupráci s Vodafone jsme pro vás připravili dvojici kvalifikačních turnajů na festival You FEST. Stovky hráčů ze kterých vzešlo šestnáct finalistů, kteří se porvou o titul šampiona.

Neděle 17.9.2017   20:001.kvalifikační turnaj
Pondělí 18.9.2017   20:00Playoff 1. kvalifikačního turnaje
Neděle 24.9.2017   20:002. kvalifikační turnaj
Pondělí 25.9.2017   20:00Playoff 2. kvalifikačního turnaje


První z vrcholů letošního roku je tady! Na festivalu Vodafone YOU FEST se uskuteční offline finále pro 16 hráčů, kteří vzešli ze dvou kvalifikačních turnajů. Samotné finále je oceněno nejvyšší třídou MČR bodů, kvalifikace však nikoliv, tudíž o motivaci získat místo mezi šestnácti nejlepšími má každý postaráno! Z každé kvalifikace postoupí osm hráčů a 30.9. se v Praze porvou o MČR body a titul šampiona!

Bodové a finanční odměny v turnaji:

  • 1. místo: 400 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo: 300 MČR bodů + 3 000 Kč
  • 3. místo: 220 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 4. místo: 160 MČR bodů
  • 5. - 8. místo: 100 MČR bodů
  • 9. - 16. místo: 60 MČR bodů
Pro získání MČR bodů je nutno se osobně dostavit na akci!

Registrace do turnaje:

Do turnaje bude na finále automaticky pozvaných z předchozí kvalifikace. V případě informování předem o nemožnosti zúčastnit se turnaje bude namísto daného hráče přizvaný náhradník, další hráč v pořadí. V případě odřeknutí na poslední chvíli slot hráče automaticky propadává.

Průběh turnaje:

Pro účast v turnaji je potřebné se přihlásit do klanu PLAYzone2, lokace Evropa, kde se odehrájí všechny zápasy . Pro udržení pořádku a spam free zóny bude klan invite only a hráči budou po vypadnutí z turnaje automaticky vyhozeni z klanu.

Všechny zápasy budou hrané systémem BO5 - na tři vítězné zápasy. Své zápasy každý hráč najde v ovládacím panelu turnaje, v rozpisu základních skupin resp. play-off.

Před samotným turnajem všem doporučujeme podrobně nastudovat Turnajová pravidla finále turnajové série. Neznalost pravidiel neospravedlňuje!

Jak hrát turnaj na PLAYzone krok za krokem:

  • 1) Registrace

    • Pro přihlášení na turnaj je potřeba být registrován na portálu www.playzone.cz.
    • V turnaji je vyžadováno vyplněné Game ID (např. Jožo12, nikoliv #V4XY6G87A, v případě shody Jožo12#V4XY6G87A), které zadáte na webu ve svém profilu.
  • 2) Příprava na turnaj

    • Patnáct minut před začátkem turnaje je potřeba přijít na stránky PLAYzone a v soukromé zprávě si vyzvednout název turnaje a heslo.