Přejít k hlavnímu obsahu

KAPARZO se vrací v evropské sestavě

5. 6. 2015 | 17:37 Counter-Strike 2
Po několika měsících v neaktivitě se David "KAPARZO" Lacina vrací do služby, tentokrát však s mezinárodní sestavou se třemi Nory a jedním Britem ve WestCoastPirates.Naposledy jsme viděli Davida "KAPARZO" Lacinu hrát oficiálně za nEophyte, než je z osobních důvodů opustil a udělal místo Martinu "giotive" Brumerčíkovi. Od té doby se ukázal pouze v eSubě, které aktuálně dělá náhradníka v lize RoG Masters.
Výchozí obrázek

Po několika měsících v neaktivitě se David "KAPARZO" Lacina vrací do služby, tentokrát však s mezinárodní sestavou se třemi Nory a jedním Britem ve WestCoastPirates.

Naposledy jsme viděli Davida "KAPARZO" Lacinu hrát oficiálně za nEophyte, než je z osobních důvodů opustil a udělal místo Martinu "giotive" Brumerčíkovi. Od té doby se ukázal pouze v eSubě, které aktuálně dělá náhradníka v lize RoG Masters.

Dnes vychází na světlo nová sestava s trojicí Norů - Stian "centeks" Ledal, Vegard "yakin" Halvorsen a Kristian "mICROVAN" Nyborg se připojují k Lacinovi a Ricardo "CRMJ" Costovi, aby stvořili nový anglicky mluvící tým, prozatím bez organizace.


KAPARZO si prošel mnoha sestavami, tentokrát odehraje premiéru v mezinárodním mixu

WestCoastPirates se podle vyjádření Costy budou snažit co nejlépe sehrát, aby se mohli účastnit důležitějších turnajů a lig, podle všeho už spolu hráli poslední měsíc:

"Máme jádro hráčů, které se velmi dobře zná z předchozích týmů. Poslední rok jsme hráli pro nic za nic, ale před měsícem jsme se rozhodli udělat nový tým. Trénink vypadá dobře a jsme presvědčení o naší budoucnosti jako týmu. Cílem bude účastnit se všeho, ale abychom toho dosáhli, musíme tvrdě trénovat. Vzhledem k tomu, že spolu máme zkušenosti z předchozích týmů, bude pro nás jednodušší pokračovat jako tým. Aktuálně jsme bez organizace, ale opět, ta přijde zároveň s úspěchem."

{#Velká británie} Ricardo "CRMJ" Costa

Sestava WestCoastPirates

{#Norsko} Stian "centeks" Ledal
{#Norsko} Vegard "yakin" Halvorsen
{#Norsko} Kristian "mICROVAN" Nyborg
{#Velká británie} Ricardo "CRMJ" Costa
{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina