Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s ALTERNATE.beyoNd*

22. 3. 2012 | 17:56 Counter Strike 1.6
Jak již nadpis naznačuje, tak jsme si pro PLAYzone.cz vyzpovídali jednu z hráček z německé organizace Alternate. Konkrétně se jedná o hráčku Melanie A. 'beyoNd*' Gutsche. Nebudeme tedy zbytečně zdržovat úvodema jdeme na to.
Výchozí obrázek

beyondJak již nadpis naznačuje, tak jsme si pro PLAYzone.cz vyzpovídali jednu
z hráček z německé organizace Alternate. Konkrétně se jedná o hráčku Melanie A. 'beyoNd*' Gutsche. Nebudeme tedy zbytečně zdržovat úvodem
a jdeme na to.

(česká verze)
Děkuji, že sis udělala čas a odpovíš mi na pár otázek. Začneme tím, jestli by ses nám mohla v krátkosti představit.
Ahoj, jmenuji se Melanie alias beyoNd* z teamu Alternate. Je mi 24 let
a bydlím ve Frankfurtu nad Mohanem v Německu. Studuji vysokou školu obor ekonomie. Vedle toho taky miluji setkání s přáteli, sport a samozřejmě hraní hry Counter Strike, kterou hraji už 8 let.
Jak se dívka jako ty dostala právě ke hře counter strike a jaké byly tvé začátky v hraní?
No, hru jsem poznal přes mého bratra, který to hodně hrával a mně vždy zajímalo, co by mohlo být tak fascinující na hře, nad kterou tráví tolik času ... Pak jsem to zkusila na vlastní pěst - jen tak poprvé pro zábavu, ale časem jsem hrála víc a víc, vstoupila do svých prvních teamů a pak se přesunula k hraní na profesionální úrovni. A musím přiznat, že jsem nikdy před tím nehrála podobné hry. Spíš jsem dávala přednost konzolovým hrám jako Supernintendo - Supermario nebo hrála více strategické hry jako Warcraft 2 nebo Command & Conquer ... CSko bylo, a do budoucna i bude, jediná teamová hra, která mě stále fascinuje, a kterou pořád tak ráda hraji!
Hraješ i jiné hry?
V tuto chvíli hraji pouze Zelda- skyward sword na svém Nintendu Wii, ale žádné jiné PC hry ne.
beyond
beyoNd na Rockstar World Cup
Co říká tvá rodina a přátelé na tvoje hraní? A kolik čas věnuješ samotné hře?
Tak zejména ze začátku  moje matka příliš nadšená nebyla s tím, že jsem trávila tolik času hraním počítačové hry. Ale protože kvůli tomu hodně cestuji, vyhrávám peníze a ta nejdůležitější skutečnost: když si uvědomila, že mě to baví a že jsem vždy tolik ambiciózní, protože vždy chci samozřejmě vyhrát- tak to přijala. A když jedu na turnaj v dnešní době, tak se rodiče snaží i sledovat mojí hru. Je to vážně skvelé! Můj bratr a mé přátele mě také podporují a myslím, že většina z nich si myslí, že je to super, to co dělám, jelikož je to něco jiného.
Máš tedy čas i na něco jiného? Jaké jsou tvé další záliby?
Jasně že mám ještě dost času na své koníčky, což znamená se sejít se svými přáteli, o víkendu chodit do klubů nebo sportovat. Je to jen otázka časového rozvrhu. Ale samozřejmě musím přiznat, že zejména v blízkosti turnajů musím zrušit některé věci.
Teď trochu soukromná otázka, máš přítele? Pokud ano, co říká na to, že se věnuješ hraní?
Ano, mám přítele a hodně mě podporuje v tom, co dělám. Vzhledem k tomu, že také hraje, se mi někdy snaží dát tipy a pomoct mi ve vývoji mého skillu.
beyond
Trénujete s holkama často?
V současné době máme krátkou pauzu od hraní, protože se každá učí na zkoušky atd., ale normálně, když  se připravujeme na turnaj, tak trénujeme asi 4-5 krát týdně každý den 3-4 hodin.
Se svým teamem jste dost známé a patříte ke špičce v ženském progamingu, připravujete se nyní na nějakou akci, či turnaj?
Bohužel ne, ale opravdu čekáme na oznámení dalšího turnaje!!! Přesto začneme trénovat v nadcházejících dnech, ale ne zejména pro konkrétní turnaj.
Mohla bys nám v krátkosti popsat své spoluhráčky, tak jak je vidíš ty?
Irene: V mých očích jedna z nejsilnějších individuálních hráček na celé ženské scéně. Zvládne situace 1 on x  dokonale přes její velké zkušenosti a aim. Kromě toho je to i velmi milá a příjemná osoba, která je vždy v dobré náladě. 

zAAz: Když začne vyšilovat ve hře nikdo ji nemůže zastavit. Má úžasný aim a je sama schopna rozhodnout celý zápas.

IpSa: Velmi motivující a zkušená hráčka. Má vždy dobré nápady pro taktiky a vedle toho pořád střílí hodně fragů.

Kathi: Nevím, jediná hráčka, která je na stejné úrovni, pokud jde o její aim. Je to jen úžasný a já bych chtěla být taky tak dobrá.
Dívčí celek Alternate
Dívky na Rockstar World Cupu
beyoNd, kathi, zAAz, iRene, IpSa

Jakou mapu a zbraň v CS upřednostňuješ?
AK 47 a de_inferno.
Křížový výslech:
Alkohol x Nealko: - Nealko
KFC x McDonald's: - McDonald's
CS x Party: - Uff těžké. Csko, ale když je turanj u konce, tak party.
Pizza x Čína: - Pizza
In-line brusle x Kolo: - In-line brusle
Akční filmy x Romantické x Komedie: - Akční
Tak já ti moc děkuji za rozhovor a do budoucnu ti přeju mnoho úspěchu s teamem.
Taky děkuji za rozhovor.


English version 

(anglická verze)
Thank you for the time you took to answer my questions. To begin, can you briefly introduce yourself?
Hello my name ist Melanie aka beyoNd* from Team ALTERNATE. I am 24 years old and I live in Frankfurt, Germany. I am studying economics at the University and beside I love meeting friends, doing sports and of course playing counterstrike  which I am playing now for around 8 years.
How did a girl like you get to playing counter-strike? How were your first experiences?
Well, I got to know the game because my brother was playing it a lot and I was always wondering what could be so fascinating of a game, that he spends so much time in playing it... Then i tried it out on my own – just for fun at first, but over the time I used to play it more and more, joined my first teams and then moved on to playing it on a professional basis. And I have to admit that I didn't really play games like that before. I rather preferred console games such as Supernintendo – Supermario or played more strategic games like Warcraft 2 or Command &Conquer… This was, and for the future also will be, the one and only teamgame which is still fascinating me and which I still love to play so much!
Do you play other games?
At the moment i am only playing Zelda-skyward sword on my Nintendo Wii, but no other computer games.
What do your family and friends say about your passion for the game? How much time do you spend playing?
Well, at first especially my mother was not really happy with the fact that i was spending so much time in playing a computer game, but since i am travelling around with it, winning money and the most important fact: when she realized that I have so much fun with it and I am always so ambitious, because I of course always want to win - she immediately started to accept it and when i am going to a tournament nowadays my parents even try to watch my games ;D - this is really cool! My brother and my friends also support me and I guess the most of them think it's really cool what i am doing there because its something different.
beyond
Do you have time for something else? What are your other hobbies?
Yeah i still have enough time for my hobbies which means meeting my friends, going to a club at the weekend or doing sports. It's only a question of time management. (But of course I have to admit that especially close to a tournemant i sometimes have to cancel some things.)
Now a little private matter, do you have a boyfriend? If so, what does he say about that you are playing?
Yes I have a boyfriend and he supports me in what I am doing aswell . Since he also plays it he sometimes give me tips and tries to help me evolving my skills.
How often do you train with your girls?
At the moment we have a short break from playing because everybody has to study for exams etc. but normally, when we prepare for a tournament we are practising around 4-5 times a week each day 3-4 hours.
You and your team are very famous and you belong to the top in female progaming, are you preparing for an event or tournament right now?
Sadly no  we are really really waiting so much for an announcement of the next tournament!!! Nevertheless we will start our pracc again in the next days, but not especially for a specific tournament.
Could you briefly describe your teammates as you see them?
iRene: In my eyes one of the strongest individual players in the whole female szene.She can handle 1onx situations perfectly through her experience and great aiming. Besides she is a very lovely person who is always in a good temper. 
zAAz: When she is freaking out ingame no one can stop her. She has an amazing aiming and is able to decide matches on her own. 
IpSa: Very motivated and skilled player. She has always good ideas for the tactictal part and besides her leading she still does a lot of frags. 
kathi: I don't know a single female player that is on the same level regarding the aiming. Its just amazing and I wish I would be that good as well ;D.
What type of weapon and map do you prefer in CS?
ak47 and de_inferno
Brief shoot-out:
Alcohol x Soft drink: Soft drink
KFC x McDonald's: McDonald's
CS x Party: Thats hard  Cs when a tournament is close => otherwise party
Pizza x Chinese food: Pizza
In-line skates x Bike: In-line skates
Action film x Love story x Comedy: Action film
Thank you very much for the interview and I wish you a lot of success with the team in the future.
Thank you for the interview!!!

 

 

Štítky: Alternate