Přejít k hlavnímu obsahu

PokerGaming.cz ČSL a šance pro ostatní hráče ZMĚNA!

23. 3. 2012 | 10:14 StarCraft 2
Základní skupiny jsou dohrány, pomalu ale jistě jde do tuhého. Do turnaje se nám nyní dostane pár posledních hráčů, kteří doplní základní soupisku statečných šestnácti. Budou to čtyři hráči, kteří se probijí jedním ze dvou kvalifikačních OPEN turnajů.
Výchozí obrázek

Základní skupiny jsou dohrány, pomalu ale jistě jde do tuhého. Do turnaje se nám nyní dostane pár posledních hráčů, kteří doplní základní soupisku statečných šestnácti. Budou to čtyři hráči, kteří se probijí jedním ze dvou kvalifikačních OPEN turnajů.

Opět si dovolím vás odkázat na podstránku sc2 zde na playzone. V pravém sloupečku najdete veškeré informace o ČSL, záznamy ze streamů, výsledky a prostě všechno, po čem jen vaše srdce touží!

Nyní už ale k tomu hlavnímu. Skupiny jsou dohrány! Všech šestnáct hráčů už ví, kde se v pavoukovi budou nacházet a kolik zápasů budou muset odehrát, aby se dostali do velkého finále a zahráli si o peněžní cenu, kterou do turnaje věnoval PokerGaming.cz. Ti nejlepší budou mít cestu velmi krátkou, vítěz turnaje vítězů skupin totiž postoupí přímo do finále. Uvidíme, kdo ze čtveřice Head, Devil, Steve a Harpner to bude. Samozřejmě ani ostatní hráči ještě nejdou z kola ven, i oni mají šanci dostat se až do finále, ale jejich cesta bude o dost delší. Na kompletního pavouka si ale počkejme, až budeme znát všech 20 jmen. Máme 16, zbývají 4!

První z kvalifikačních OPEN TURNAJŮ se odehraje v úterý 27. 3. 2012. Druhý pak v neděli 1. dubna. Neúspěšní hráči z první kvalifikace mohou zkusit štěstí i ve druhém turnaji. Do turnajů se můžete registrovat zde na playzone, momentálně porobíhá registrace do 1. turnaje, po jeho skončení se otevře turnaj druhý. Více informací naleznete na stránce turnaje. Případně se můžete do turnaje i registrovat... ale!

Dámy a pánové. Smyslelm této kvalifikace není aby si hráči přišli zkusit zahrát turnaj. Nechceme ovce. Chceme žraloky. Chceme hráče, kteří chtějí jít do turnaje s tím, že se chtějí dostat daleko. Ukázat, že na to mají. Proto jediné omezení je: Master+. Možná se toto omezení někomu nelíbí, ale musí být. Master je nejvyšší liga, je to označení těch nejlepších hráčů. A přesně ty chceme v naší soutěži. Nepotřebujeme kvalifikaci se 180 hráči, kdy v posledních třech kolech zbudou už jen masteři... Jeden argument za všechny: Murdoc je diamant. Opravdu si myslíte, že by takový hráč měl být v ČSL? :)

Změna! Protože si vážíme vašeho názoru a bla bla... zpřístupníme kvalifikaci vybraným hráčům z jakékoli divize! Podmínky? 150+ her na ladderu za poslední sezónu (tím zjistíme, že se jedná o aktivního hráče). V posledních hrách poráží velmi kvalitní protivníky z Master+ divizí (samozřejmě ne jenom master protivníky, ale v match history bude muset mít několik poražených master hráčů). Requesty s game id zasílejte mně sem na PZ! Tato kvalifikace končí v pondělí 26. 3. 2012 v 10:00! 4 sloty! Týká se prvního turnaje.

Bereme v potaz i naše věrné diváky. Nikdo nemá zájem koukat se na hry, při kterých dochází k chybám v podobě supply bloků, neutracených surovin nebo hloupých mikro chyb. A ruku na srdce i naši špičkoví hráči občas tyto chyby dělají. Mezi diamantem a mastrem je velký rozdíl. Proto prosím pochopte, že omezení pouze na master hráče pomůže jak nám tak divákům a v neposlední řadě také samotným hráčům.

Z obou kvalifikací postupují oba finalisté. Finálový zápas se nedohrává. Postupující hráči budou po skončení druhé kvalifikace náhodně umístěni do pavouka. Těším se v úterý na streamu z první kvalifikace!

Pokud se někdo chce vyjádřit k problému omezení ligou, nechť tak učiní pouze s pádným argumentem. Na facebook stránkách sc2cz jsem přidal enketu, ve které se můžete projevit.