Přejít k hlavnímu obsahu

Cechi končí na Replayers Epic Cup #3

27. 3. 2012 | 17:44 Warcraft 3
Potom, co   Daniel "Cechi" Čechmánek prošel skupino
Výchozí obrázek

Potom, co {#Česká Republika}  Daniel "Cechi" Čechmánek prošel skupinou jako šampión a vítěz, byl náš tuzemský undead vložen nestandardním způsobem do FDE pavouka, kde první kolo hrál proti KenShin. Cechi prohrál 0-2 a nedokázal ani obhájit předchozí vítězství nad LawLietem ve skupině, a ten ho v LB vyřazuje ze soutěže se skóre 0-2 pro Cechiho. Proč špatný systém? Administrátoři záhadným způsobem rozčlenili hráče ze skupin do gridu.

Co nás zajímá, proč měl hrát Cechi první kolo proti druhému KenShin ze třetí skupiny, když by měl správně hrát proti druhému z první skupiny a tím byl Rudan (Cechimu by se tím zvedla šance jít dále). On si někdo řekne, že je to jedno, vyhrává ten nejlepší, nicméně právě tímto bylo zapříčiněno, že se Cechi potkal v prvním kole Loser Bracketu s hráčem ze své skupiny a to by se nikdy stát nemělo!

Cechi dokázal porazit v Bo3 hráče LawLiet a už jenom toto je pro tuzemského mladého hráče velký úspěch. Česká scéna nepamatuje nikoho tak schopného porážet top hráče od dob Bonecrackera a Giacoma. Zajímavé taktéž je, že se v prvním kole Winner Bracketu utkali dva hráči (konkrétně Passion a Rudan), kteří skončili ve svých skupinách druzí..


Zápasy + replaye

{#Česká Republika}  Cechi<LawLiet  {#Korejská republika}

Ancient Isles ][ Last Refuge

{#Česká Republika}  Cechi<KenShin  {#Čína}

Last Refuge ][ Amazonia

{#Česká Republika}  Cechi>LawLiet  {#Korejská republika}

Last Refuge ][ Amazonia

{#Česká Republika}  Cechi>Space  {#Korejská republika}

Amazonia

{#Česká Republika}  Cechi>FK  {#Spojené státy americké}

Amazonia ][ Ancient Isles ][ Turtle Rock

 

Winner Bracket

Loser Bracket

 

 


 

Štítky: replayers