Přejít k hlavnímu obsahu

Superhry: Hoď si vajíčko a vyhraj SHIFT 2!

3. 4. 2012 | 14:57
Po delší odmlce se zase vrací soutěž v naší zábavné sekci Superhry, kde až do 2. května soutěžíme o závodní simulátor SHIFT 2 Unleashed pro konzoli PlayStation 3. Co musíte udělat, abyste tuhle pecku vyhráli?Stačí, když si zahrajete hru Land Lobber a nahráli v ní co největší skóre. To si pak vyfoťte, uploadněte na nějaký veřejný web a do komentářů přímo pod hru nám napište číselně skóre a taky přiložte odkaz na screenshot, který potvrdí, že jste ho dosáhli.
Výchozí obrázek

Po delší odmlce se zase vrací soutěž v naší zábavné sekci Superhry, kde až do 2. května soutěžíme o závodní simulátor SHIFT 2 Unleashed pro konzoli PlayStation 3. Co musíte udělat, abyste tuhle pecku vyhráli?

Stačí, když si zahrajete hru Land Lobber a nahráli v ní co největší skóre. To si pak vyfoťte, uploadněte na nějaký veřejný web a do komentářů přímo pod hru nám napište číselně skóre a taky přiložte odkaz na screenshot, který potvrdí, že jste ho dosáhli.

HRAJ LAND LOBBER A VYHRAJ SHIFT 2 UNLEASHED!

Na soutěžícího s nejvyšším skóre čeká odměna v podobě SHIFT 2 Unleashed. Výherce vyhlásíme 3. května, takže už běžte trénovat házení vajíček!