Přejít k hlavnímu obsahu

Škola hrou s Harpnerem #17 - LIVE STREAM

16. 4. 2012 | 12:34 StarCraft 2
Každý týden se odehrává streamovací seriál, ve kterém nás přední český hráče protossů Harpner provází radami a taktikami, jak za Protosse hrát. V jeho pořadu můžete nalézt rozbory her cizích hráčů, ale i těch domácích z aktuálních turnajů a jiných eventů. Dnes v 16:30 nás čeká další díl...Harpner o chystaném díle...
Výchozí obrázek

Každý týden se odehrává streamovací seriál, ve kterém nás přední český hráče protossů Harpner provází radami a taktikami, jak za Protosse hrát. V jeho pořadu můžete nalézt rozbory her cizích hráčů, ale i těch domácích z aktuálních turnajů a jiných eventů. Dnes v 16:30 nás čeká další díl...

Harpner o chystaném díle...

Po 2 týdnech tu máme další díl Školy hrou! V dnešním díle se podíváme na vybrané replaye z 1. a 2. LAN ASUS NSL #3 a myslím, že bude z čeho vybírat. Jak jsem sliboval v minulém dílu, zástupci všech ras si přijdou na své, protože budu analyzovat všechny matchupy z pohledu protossů. Celý díl můžete nově mimo přímého linku na stream sledovat na mých nových stránkách www.harpner.cz , kde v záložce Live stream si můžete otevřít přímý přenos. Kromě toho v záložce Škola hrou se nachází celý archív tohoto pořadu od začátků, které jsme dělali ještě s Wriesem. Tak si nezapomeňte dnes naladit od 16:30 můj stream pro pravidelnou dávku informací, znalostí a kvalitní analýzy!

Nezapomeňte si naladit Harpnerův stream dnes již od 16:30! Pokud Vás zajímají novinky, ať už ohledně příštích dílů Školy hrou, anebo chcete vidět Harpnera přimo v akci, "Like"něte si jeho Facebook stránku a nebo si dejte follow na jeho stream na Twitch.tv!

Harpner tento týden představil své osobní stránky, kde můžete najít jako informace o chystaných dílech, tak i kompletní archív.