Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází nová série HyperX PUBG Squad Series

6. 12. 2018 | 11:09 PUBG: Battlegrounds
Po kratší pauze po MČR, kdy jsme regenerovali síly a spřádali plány pro sezónu 2019, jsme zpět s novou sérií v PUBG, kterou vám přinášíme ve spolupráci s partnerem HyperX. Nebude se ale jednat jen o jednu měsíční sérii, ale rovnou o tři, které poběží celý prosinec, leden a únor a první kvalifikace začíná již příští týden ve středu 12.12. od 18:00. Tak neváhejte a přijďte poměřit své síly s ostatními týmy na česko-slovenské scéně a zabojovat o hodnotné ceny pro vítěze.
HyperX PUBG series
HyperX PUBG series

Systém série

Každá měsíční série HyperX PUBG Squad Series se skládá ze 3 kvalifikací a 1 finále. V každé kvalifikaci se utká na 4 mapách celkem 48 týmů rozdělených do 3 skupin po 16 týmech o zisk co nejvíce bodů do celkové tabulky. V prosincové sérii po odehrání 3 kvalifikací následně nejlepších 16 týmů podle celkové tabulky postoupí do finále, kde se na 5 mapách rozhodne o výherci prosincové série. V následující lednové a únorové sérii postoupí z celkové tabulky vždy pouze 10 týmů, které budou doplněné 6 nejlepšími týmy z předchozího měsíčního finále.

-> Registrovat se do turnaje <-

Stream a soutěže pro diváky

Všemi sériemi vás budou provázet naši zkušení komentátoři Přemek "huhy" Malina, Marek "shadye" Hovanec a Miloslav "PiXeL1K" Feik na našem Twitch kanále PLAYZONECZ.

Ani jako divák na streamu ale nepřijdeš zkrátka, protože si pro tebe HyperX připravil celkem 4 soutěže na Twitchi, Instagramu, Facebooku a webu o parádní ceny, a to 2x operační paměť HyperX 16GB KIT 3200MHz DDR4 CL16 Predator RGB2x SSD disk HyperX FURY RGB - 240GB. Prostě o povinnou výbavu každého hráče, tak sleduj aktivně stream a vyhraj!

Cena pro vítězný tým

Pro výherce prosincové série zde máme připravená 4x herní sluchátka HyperX Cloud II Headset

HyperX Cloud II Headset

 

Ani výherci lednové série nepřijdou zkrátka, čeká na ně 4x mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB

HyperX Cloud II Headset

 

 

A konečně výherci únorové série si rozšíří svou operační paměť o 16GB super rychlé RAM díky 4x operační paměti HyperX 16GB KIT 3200MHz DDR4 CL16 Predator RGB

HyperX Cloud II Headset

 

Štítky: HyperX