Přejít k hlavnímu obsahu

Gamersject: Hodnocení kapitánů nEph a AG

2. 5. 2012 | 22:07 Counter Strike: Source
V tomto článku se dozvíte, jak hodnotí chorvatskou lanku Gamersject kapitáni obou tuzemských celků.
Výchozí obrázek

V tomto článku se dozvíte, jak hodnotí chorvatskou lanku Gamersject kapitáni obou tuzemských celků.

Jak mnozí z vás víte, tak počínaje pátkem a konče pondělím v chorvatském Záhřebu proběhla lanka, které se zúčastnili i dva tuzemské celky nEophyte nEophyte a Authority Gaming Authority Gaming. V pondělí byla na programu hra Counter Strike:Source, ale kvůli zdržení se to protáhlo až do úterního rána. Zeptal jsem kapitánů obou našich týmů co na samotnou lanku říkají, jak se jim líbila, jak hodnotí organizaci apod.

Authority Gaming se umístili na solidním 3. místě a nEophyte na 9. místě.

Poďme si představit v jakém složení odehráli naše týmy Gamersject a po té přejdeme k již zmiňovanému vyjádření kapitánů.

Sestava týmu nEophyte nEophyte: 

{#Česká Republika} Michal Bordel Weiss
{#Česká Republika} Přemek huhy Malina       
{#Česká Republika} Adam WarJoe Bohumínský                
{#Česká Republika} Robert Jalu Jalůvka         
{#Slovenská Republika} Lukáš vergiL Majerik           

Sestava týmu Authority GamingAuthority Gaming:                          

{#Česká Republika} David Kaparzo Lacina                                               
{#Česká Republika} Patrik Flash Žižka                                                         
{#Česká Republika} Václav smetysh Směták                                               
{#Česká Republika} Jan showy Novák                                                       
{#Česká Republika} Jaroslav VANTO Dudla                                                    

Vyjádření kapitána nEophyte nEophyte Michala 'Bordela' Weisse:

Tak do turnaje jsme šli docela s vysokým očekáváním i přesto, že od ICL času na trénink nebylo mnoho skrz moji návštěvu v Polsku. Ale tak chtěli jsme se podívat na další lanku a posbírat aspoň bednu. Bohužel se to začalo sráti už den v odjezdu, různé zdržovačky atd tak jsme na hotel přijeli až v 23:00. Předtím jsme se zastavili v herně a zjistili že hrajeme ranní skupinu a v 7:45 tama máme být. Tak jsme si na hotelu dali pokřík a šli spát po dlouhé a únavné cestě.

Lanka se odehrávala v druhém patře obchoďáku, vypadalo to tam o hodně líp než ICL což se dalo čekat admini zejména "anakintm" se vším pomohl takže plus tam. Zasedli jsme na kompy, chvilek rozehry a hura na první zápas na tuscanu, ten jsme vyhráli celkem s přehledem. Následoval další zápas na dustu proti slovinskému týmu. Začali jsme za T stranu a možná trochu lehkovážně jsme se do nich pustili, polovina skončila 7-8. S čímž jsme nebyli spokojeni ale tak ze zkušeností víme, že většinou stavíme na "modré zdi", ta ovšem tentokrat v našem podání vypadala jako zeď z růžových polštářků a kola nepadali. Určitě k tomu dopomohlo přehřívání vergilova pc. Kdy nám vlastně skoro pořád protýkalo Ačko. Hold jsme problém s PC rešili až po prohráném zápase ale na to se vymlouvat nedá, hold udělali jsme chybu a za ni následně zaplatili. Následoval zápas s favority,vítězi ICL myRevenge.hu(Easy Quest,immortal) kde jsme s prohrou počítali. Poslední zápas jsme docela s přehledem vyhráli a zbylo nám jen čekat 8 hodin na to jak skončí ostatní skupiny a jestli vůbec postoupíme z 3tího místa. Vyhlídky na postup byly celkem vysoké protože rozhodoval rozdíl inkasovaných a daných kol a to jsme byli v plusu (+8). Ale to jsme nevědeli že nám smažou poslední zápas , jelikož třetí skupina měla o zápas míň. Čili z +8 se stalo -2 a v tomto případě nás mohli zachránit akorat Authority. Ti bohužel neprojeli hladce skupiny jak jsme doufali a my dále nepostoupili. Tak nám zbylo jen fandit kaparzovcům. Jejich zápasy jsem bohužel neviděl, protože jsme se rozhodli jet domů až to dohrají tak jsme se řidiči (já, jalu , joe) odebrali ke spánku v autu ať trochu pospíme protože jakožto 3 řidiči moc nevyspalí z minulého dne jsme si fakt museli odpočinout ať dojedem v relativním bezpečí. Nakonec nás kaparzovci probudili trochu smutní, že jen 3. místo ale i to je pěkné a tímto jim ještě jednou gratuluji a doufám, že pojedem spolu ještě někam.

Lance nemůžeme vytknout nic, hrálo se nám dobře i přes ty výsledky. Problém s PC jsme měli rešit hned. Ale tak to jsou poučení pro příště. Celkem vzato nám to docela prospělo, nemyslet si že po jedné trochu vydařené lance, nemyslet si, že automaticky uspějem i na další. Nepodceňovat místní týmy pro které je to domácí event na který se příslušně nafetují a to nám možná trochu chybělo, ta připravenost. Neúspěch naštve, ale rozhodně žádné změny neplánujeme v týmu a na další akce určitě vyjedeme. Nehrajeme tu hru aby jsme jen seděli doma, přece jenom je potřeba propotit i pár židliček v zahraničí tím našim československým smrádkem a ty naše nechat trochu provětrat.

Vyjádření kapitána Authority Gaming Authority Gaming Davida 'Kaparza' Laciny:

Cesta byla zdlouhavá, planoval se příjezd do Zahřebu kolem 7 hodiny, ale přijeli jsme něco málo před půlnocí, podívali jsme se kde budem hrát dohrávala se tam ještě cod2. Ptali jsme se adminů co a jak a pak jsme odjeli na hotel kde jsme dali sprchu a šli si ještě zahrát poker samozřejmě že jsem všechny obral takže pohoda jahoda (směje se). Druhý den ráno jsme šli na snídani a odjížděli s klukama z nEophyte. Kluci z nEph hráli ranní skupiny a my až odpolední, tak jsme se snažili kluky podpořit ale bohužel failnuli skupinu a potom to vše bylo na nás, museli bysme dát eSports.rs 16:3 bohužel to se nám nepovedlo a podlehli jsme 16-14. Řidiči si šli lehnout aby byli ready na cestu a za zády nás podporoval huhy a vergil. Prvním kole WB jsme potkali třetí nasazený tým infinity esports (ex-PERGAMUM) a bohužel opět inferno které jsme prohráli ikdyž jsme vyhráli CT stranu 12:3 a dali první kolo za T a nechali jsme si dát druhé kolo  deko, štěstí nám nepřálo vyhrávát situace 5v3, 3v2, 2v1, 1v1 a prohra 16:14 nás poslala do LB kde jsme potkali tým IMEX na trainu kde jsme si veřili, protože jsme se na tuhle mapu připravovali kuli gigabyte lize proti eXtatus kde jsme uhrali remízu 15-15. Průběh zápasu probíhal celkem v klidu řekl bych že nebyl problém. Druhé kolo LB k nám spadl tým Infinity eSports a proškrtali jsme se na mapu train. Zápas probíhal velmi vyrovnaně a dostal se do prodloužení kde jsme dokázali dát 3 body za T a za CT si pohlídat hned první kolo a poslalo nás to dál. Třetí kolo LB proti týmu DMG.Beograd pro nás neznámý tým takže jsme hráli velmi opatrně, protože jsme nevěděli co můžeme očekávat a dokázali jsme si s týmem poradit a dostat se do finale LB kde nás čekal tým mYinsanity. Po napojení na server jsme docela všichni koukali, protože tým složený ze srbů a chorvatů začal flejmit tak se to tam trošku semlelo, ale bohužel zápas pro nás dopadl špatně byli jsme už unavení byli 4 hodiny ráno, ono člověk toho moc nenaspal byl rozlámanej z auta a odrána čekal na svojí skupinu zatím co mYinsanity si přijeli akorát na svojí skupinu, není to výmluva na prohru ale oči se nám už zavírali a bylo to znát ve hře. Prohrou jsme zkončili na třetím místě ze kterého máme jistě radost ale stoprocentně víme že jsme měli na víc. Kolem 4:30 jsme odjížděli domů a většinu cesty jsme prospali v autě a v Brně jsme se stavili na nějaký ten oběd a s Jaluem jsme pokračovali dále domů. Gamersject byla určitě povedená akce, prostředí bylo luxusní, admini nejlepší co jsem zatím mohl poznat a organizace byla taky fajn, škoda akorát toho zpoždění které se vyskytlo. Moje hodnocení je 10/10. Na závěr bych chtěl poděkovat lidem kteří nám fandili, děkujem za podporu, Ahoj.

nEophyte & Authority Gaming na Gamersject
(společená fotka týmů nEophyte a Authority Gaming na Gamersject - horní řada zleva: showy, smetysh, Bordel, Kaparzo, WarJoe, Jalu - dolní řada zleva: vergiL, huhy, vanto, Flash)

Ostatní fotky z akce si můžete prohlédnout na facebookové stránce Authority Gaming nebo nEophyte.

Za reprezentaci oboum týmům děkujeme a doufáme, že svoje výlety do zahraničí budou už na denním pořádku a budou se domů vozit jenom zlaté poháry. Velké díky taky samozřejmě patří oboum organizacím, že umožnili svým týmům se do Chorvatska vydat.

Štítky: Gamersject