Přejít k hlavnímu obsahu

BadBoys opět mění CS:Source sekci

2. 5. 2012 | 16:51 Counter Strike: Source
Česká organizace Badboys během poslední pár měsíců již několikaté mění svoji CS:S sekci.Tahle pětice spolu hraje od začátku tohoto ročníku Steelseries ligy. Od té doby prošli jedinou změnou, kdy do sestavy zamířil z krátkého působení v nEophyte Ondřej 'EURANIX' Brejcha. Zbytek sestavy tvoří oproti němu hráči poměrně neznámí. V již zmíněné SS lize se klukům první polovina základních skupin příliš nepovedla, v té druhé budou mít však šanci na reparát.
Výchozí obrázek

Česká organizace Badboys během poslední pár měsíců již několikaté mění svoji CS:S sekci.

Tahle pětice spolu hraje od začátku tohoto ročníku Steelseries ligy. Od té doby prošli jedinou změnou, kdy do sestavy zamířil z krátkého působení v nEophyte Ondřej 'EURANIX' Brejcha. Zbytek sestavy tvoří oproti němu hráči poměrně neznámí. V již zmíněné SS lize se klukům první polovina základních skupin příliš nepovedla, v té druhé budou mít však šanci na reparát.

Krátký rozhovor s kapitánem Štěpánem 'tavish' Kozákem (převzatý z webu BB)

Ahoj Štěpán! V prvom rade by som ti chcel poďakovať za tvoj čas a poprosil by som ťa, aby si sa predstavil pre čitateľov, ktorí Ťa nepoznajú.

Ahoj, jmenuji se Štěpán Kozák, je mi 18 let a studuji Střední školu informačních technoogií. Mám rád sport, hudbu, PC atd...

Ako si sa vlastne dostal k hraniu CS:S, Alebo skôr kto Ťa k tejto hre dotiahol?

CSS hraju cca 4 roky a dotahli mě k tomu kámoši ze školy.

Čo pre teba hranie znamená? Aký máš k tomu vzťah? Ako dlho pri CSS-ku presedíš?

No pro mě je hraní takový relax a odpočinek od ostatních věcí a čas na CSS trávím podle toho jestli je s kým hrát a jestli je co hrát.

Povedz nám niečo o tvojom tíme, aké boli Vaše začiatky, a kam si myslíš, že ste to dopracovali teraz?

Můj tým tvoří momentálně hráči Euranix náš taktik a aim borec dále wolf, který dokáže ostatní vyhecovat k neskutečným výsledkům. Potom BnK., náš wipař, zappe a já (tavish.). Hrajeme spolu krátce a snažíme se potrénovat co nejvíce věcí a momentálně to vypadá velmi slibně.

Čo plánujete s tímom do budúcnosti, účasť na offline akciách by mohla byť samozrejmosťou?

S týmem momentálně pracujeme na taktikách a na offline akci se chceme ukázat ale až se spolu sehrajeme.

Tento rozhovor sa blíži ku koncu. Ale predsa ešte. Keď došlo na výber multiklanu, prečo zrovna BadBoys a čo si od neho sľubujete?

Tak k BadBoys nás dovedl Euranix, už před náma jste tu měli pár sekcí a pak jste se nějak rozpadli a když jste znova začli tak jsme to u Vás zkusili a vyšlo to. Slibujeme si od toho, že trošku BadBoys proslavíme a neuděláme nějakou ostudu.

Ja ti ďakujem za tento rozhovor, v BB Ti prajem Parfemy uspechov a dúfam, že sa vám bude dariť.

Taky díky.

Nynější sestava BadBoys.CSS:

{#Česká Republika} Ondřej 'EURANIX' Brejcha 
{#Česká Republika} Štěpán 'tavish' Kozák
{#Česká Republika} Zdeněk 'wolfmaster' Pavlíček
{#Česká Republika} Milan 'Zapp3' Köhler
{#Česká Republika} Michael 'BnK' Beránek

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.