Přejít k hlavnímu obsahu

Superhry: Soutěžíme o dva kusy NHL 12!

24. 5. 2012 | 14:26
Tentokrát to ani tak dlouho netrvalo a máme tu novou soutěž ze sekce Superhry, a to hned o dva digitální kusy NHL 12 - jeden na PlayStation 3 a jeden na Xbox 360. Jak a v čem se bude soutěžit? Více už z popisu hry!Soutěžní hra o dva kusy NHL 12, hrajeme od 24. května do 29. června
Výchozí obrázek

Tentokrát to ani tak dlouho netrvalo a máme tu novou soutěž ze sekce Superhry, a to hned o dva digitální kusy NHL 12 - jeden na PlayStation 3 a jeden na Xbox 360. Jak a v čem se bude soutěžit? Více už z popisu hry!

Soutěžní hra o dva kusy NHL 12, hrajeme od 24. května do 29. června

Fus Ro Nyan je značně prdlá, ale také časově poměrně náročná hra, a protože tentokrát hrajeme hned o dva digitální kusy NHL 12 (jeden na PlayStation 3 a druhý na Xbox 360), hodí se tak pro naše účely skvěle.

Odpal kočku co nejdál a vyhraj NHL 12!


Nahrajte co největší skóre (ne délku odpalu, ale skóre z jednoho odpalu), udělejte screenshot, ten veřejně uploadněte a odkaz na něj dejte do komentářů pod hru (ne sem). Ještě před něj číselně vypište, kolik že jste to nahráli a za screenshot dodejte informaci, zda chcete hru na PS3 nebo Xbox (jedno z toho, jiná varianta neexistuje), protože výherce budeme mít hned dva!

Štítky: superhry, NHL 12