Přejít k hlavnímu obsahu

BenQ LanCraft Spring: Hledáme časy s akcemi!

4. 6. 2012 | 23:49 Counter Strike 1.6
BenQ LanCraft Spring máme úspěšně za sebou a s tím přichází i nové movie, které chystá Matúš '0L0V0' Men.Teprve necelé dva dny uběhly od posledního LanCraftu s přízviskem Spring 2012 a již se chystá movie z jedné z nejnavštěvovanějších Counter-Strike 1.6 akcí všech dob u nás - 29 týmů, tedy 145 hráčů se tento víkend setkalo, aby bojovali o příčky na LAN finále případně hlavního turnaje BenQ LanCraft Spring.
Výchozí obrázek

BenQ LanCraft Spring máme úspěšně za sebou a s tím přichází i nové movie, které chystá Matúš '0L0V0' Men.

Teprve necelé dva dny uběhly od posledního LanCraftu s přízviskem Spring 2012 a již se chystá movie z jedné z nejnavštěvovanějších Counter-Strike 1.6 akcí všech dob u nás - 29 týmů, tedy 145 hráčů se tento víkend setkalo, aby bojovali o příčky na LAN finále případně hlavního turnaje BenQ LanCraft Spring.

Za projektem LanCraft movie nestojí nikdo jiný než náš Matúš '0L0V0' Men - a ten vás teď žádá, abyste mu naposílali vyčasovaná dema do soukromých zpráv zde na PLAYzone. Pokud tedy máte nějakou pěknou akci a zdá se vám dost dobrá do videa, dejte dané demo do .rar souboru, přiložte texťák s časem v demu, nahrajte na www.sendspace.com a pošlete PM.

  • Uživatel: 0L0V0
  • Předmět: LanCraft movie
  • Obsah zprávy: odkaz na vaše demo

Dejte se do procházení vašich dem z LC, protože pokud se nesežene dostatek fragů, většího videa se nedočkáte a Matúš vypracuje pouze několik nejlepších akcí jako POV.