Přejít k hlavnímu obsahu

Velkolepá herní show v Brně již v sobotu!

7. 6. 2012 | 21:00 StarCraft 2 Všechny hry
Již tuto sobotu 9. června bude v Brně na velkolepé akci ASUS FINALS slavnostně zakončena třetí sezóna prestižní domácí soutěže v počítačových hrách s cenami v hodnotě přes 80 000 Kč.
Výchozí obrázek

Již tuto sobotu 9. června bude v Brně na velkolepé akci ASUS FINALS slavnostně zakončena třetí sezóna prestižní domácí soutěže v počítačových hrách s cenami v hodnotě přes 80 000 Kč.

Po třech měsících dramatických soubojů v populární strategii StarCraft 2 a střílečce Quake Live jsou na programu závěrečné zápasy o třetí místo a velké finále obou her. To vše se tradičně odehraje na pódiu v sále Břetislava Bakaly s kapacitou 300 diváků za doprovodu zkušených komentátorů a projekcí na plátno

Návštěvníci budou mít jedinečnou šanci vidět v akci nejlepší domácí hráče a vychutnat si spolu s dalšími příznivci tohoto stále populárnějšího herního odvětví nezapomenutelnou atmosféru, která se dá v mnoha směrech srovnat se světovými turnaji.  

ASUS FINALS 9.6.2012

Finále StarCraft 2 nabídne bitvu h34D_hUnT3Ra s DeVILem

Součástí akce bude bohatý doprovodný program. Extrémní taktování procesoru s pomocí tekutého dusíku zajistí známé duo českých overclockerů Flank3R a Froxic. Na místě bude své schopnosti předvádět také kapitánka nejlepšího dívčího Counter Strike 1.6 týmu ASUS.Ladies Maiuska. Na výkonných strojích G73 a Tytan od společnosti ASUS budete mít  možnost zahrát si žhavou novinku Max Payne 3, betaverzi populární onlinovky Guild Wars 2, nebo si na volantu zajezdit  oblíbenou závodní hru Dirt 3. Poprvé u nás bude také  k vidění  zbrusu nový herní notebook G75. Chybět nebude stánek s občerstvením, Xbox koutek a možnost zakoupit si oblečení s herní tématikou.

Na akci budou probíhat soutěže a slosování o lákavé ceny od partnerů Kingston HyperX, Seagate, SteelSeries, RE-PLAY a dalších. Premiéru bude mít také soutěž Hardware Boss, kde se  vybraní zájemci utkají ve vědomostním kvízu o luxusní grafickou kartu ASUS HD7770. Více informací naleznete na stránkách pořadatelů http://www.hitpoint.cz.

Přijďte si užít tuto unikátní herní akci a poznat na vlastní kůži, jak u nás chutná elektronický sport!