Přejít k hlavnímu obsahu

Letní SteelSeries Clanbase odstartovány!

10. 6. 2012 | 16:36 Counter Strike 1.6
Play-off minulé sezóny clanbase již pomalu začínají a nová sezóna už nám odstartovala pod názvem letní SteelSeries ClanBase (2012/2).Letní ClanbaseSpustili jsme novou, letní sezónu SteelSeries Clanbase, mírně omezenou, co se týká počtu - spustili jsme jen pět nejhranějších z minula, tedy následující:
Výchozí obrázek

Play-off minulé sezóny clanbase již pomalu začínají a nová sezóna už nám odstartovala pod názvem letní SteelSeries ClanBase (2012/2).

Letní Clanbase

Spustili jsme novou, letní sezónu SteelSeries Clanbase, mírně omezenou, co se týká počtu - spustili jsme jen pět nejhranějších z minula, tedy následující:

Ceny

Minulá sezóna, jak je vidět na play-off turnajích, se nám úplně nevyvedla, několik cen jsme museli zrušit kvůli nedostatečné aktivitě a počtu týmů.

Obyčejně zůstávají letní Clanbase bez cen, ale právě kvůli nevyvedené první sezóně za rok 2012 nám zůstanou ceny a ty věnujeme právě do letní SteelSeries Clanbase!

Kromě zbylých cen z minulé sezóny dáme do Play-off letní SteelSeries 5v5 Classic Clanbase také nějaké ty MČR body navíc - o konkrétním rozdělení cen a bodů vás budeme informovat v průběhu léta.

Tak už neváhejte, seberte sebe, své kamarády a spoluhráče a registrujte se do letní sezóny!

Štítky: Clanbase