Přejít k hlavnímu obsahu

UKW z pohledu kapitána nEophyte

10. 6. 2012 | 10:45 Counter Strike: Source
Jak mnozí z vás víte, tak minulý víkend se uskutečnila LAN akce v polské Bydhošti. V tomto článku se vyjádřil k samotné akci kapitán týmu nEophyte Michal Bordel Weiss.Seznam účastníků, ceny a další informace jste si mohli prohlédnout zde.
Výchozí obrázek

Jak mnozí z vás víte, tak minulý víkend se uskutečnila LAN akce v polské Bydhošti. V tomto článku se vyjádřil k samotné akci kapitán týmu nEophyte Michal Bordel Weiss.

UKW

Seznam účastníků, ceny a další informace jste si mohli prohlédnout zde.

Sestava týmu nEophyte nEophyte na UKW GameFestival: 

{#Česká Republika} Michal Bordel Weiss
{#Česká Republika} Přemek huhy Malina       
{#Česká Republika} Adam WarJoe Bohumínský                
{#Česká Republika} Robert Jalu Jalůvka         
{#Slovenská Republika} Lukáš vergiL Majerik      

    
(pro zvětšení klikni na obrázek)

nEophyte začali velice dobře, když ve skupinách se dělili s celkem Banana-Phone (pozdější vítěz) o první příčku. Bohužel, ale hned první kolo v play-off vypadli proti celku Inet KoxXx a turnaj tak pro ně skončil.

Skupiny, pavouka play-off, zápasy našeho celku a vítěze si můžete prohlédnout zde.

Vyjádření Michala Bordela Weisse:

Takže začneme cestou, vyjeli jsme v pátek ráno a jeli přes Zlín, Žilinu a Ostravu aby jsme posbirali všechny naše hráče. Moje fabia hyperturbopower jentak tak nás unesla a po cca 15ti hodinách jsme dorazili do Bydgosczcze. Kde jsme se ubytovali u mojich rodičů. V sobotu ráno jsme se vydali hledat jistou Univerzitu, kde se turnaj odehrával. Moc dlouho to netrvalo a po domluvě s adminama jsme zalezli za naše PC a trochu se rozehráli. Skupina proběhla trochu nervně. Pro ty co jste sledovali, inferno se stalo naší noční můrou. Jeden cenný skalp jsme získali a to v porážce nejlepšího a pozdějšího výherce turnaje Banana-Phone na mapě train. Samozřejmě hned vzápětí nás schladili na infernu totálním debaklem.

   Do playoff jsme postoupili teda z druhého místa a docela si věřili na nejlepší umístění. Po skupinách jsme si zahráli ještě showmatch v novém CSku Global Offensive, kde jsme taky docela dostali ''hunt'', ale bylo to pojaté spíš ve for fun náladě. Po návratu domů a pár pivek. Jsme ulehli a těšili se na vyřazovací boje. Ale co se nestalo INET KOXX nás pořádně přejeli na mapě de_dust2. Následovala mapa de_tuscan, kde jsme začali za T stranu. Vyhráli jsme ji 9-6 a nastoupili za CT. Vyhráli jsme rychle pár kol a od vítezství nás dělilo pár kol. Ale kola nepřícházeli ani do konce zápasu a my vypadli už v prvním kole. Mohlo za to hlavně moje neschopnost se přizpůsobit jediné věci co chodili. Buď nějaky blok v hlavě ci co já vím. Tak se špatnou náladou jsme se po chvilce zevlování sebrali a jeli zpátky na barák. Zahráli si fotbálek, jak stolní, tak na trávě na zahradě, tak pinec, a samozřejmě pracovali na rozpité bečce. Docela jsme se sklidnili, řekli si co bylo špatně a rozhodli se ještě jeden den v polsku zůstat a trochu si to tu užít. Což nám hodně pomohlo a neodnášíme si z Polska žádné špatné vzpomínky. Příští polská akce se koná v Poznani tak doporučuju všem se tam podívat. My rozhodně pojedeme.

  Ke shrnutí, akce skvěle organizována, admini milí a vstřícní. Co se týče polských hráčů tak jsme se spíše bavili s BananaPhone zejména s "dejv"-em, ale rozhodně jsme se necítili že by jsme nebyli vítaní. Ohledně našeho výsledku, hold to zase nevyšlo. Vždycky jsou nějaké výmluvy/důvody proč jsme prohráli, ať už nedostatek přípravy nebo přímo chyby ve hře. Budeme doufat, že jsme si vybrali prohry a faily na par měsíců dopředu a bude se nám dařit jen lépe a lépe. Samozřejmě pokračujem hrát dál a s účastí na lankách s námi počítejte jak doma tak v zahraničí.

Klukům samozřejmě do nadcházejících turnajů přejeme co nejvíce úspěchů.