Přejít k hlavnímu obsahu

Vanto: Určitě se nerozpadneme!

11. 6. 2012 | 13:46 Counter Strike: Source
Dlouho už tu na PLAYzone nebyl pro CS:Source žádný rozhovor, a tak se rozhodl Lukáš 'tr1pple' Líbal vyzpovídat Jaroslava 'Vanto' Dudlu, tedy hráče současný Authority Gaming.
Výchozí obrázek

Dlouho už tu na PLAYzone nebyl pro CS:Source žádný rozhovor, a tak se rozhodl Lukáš 'tr1pple' Líbal vyzpovídat Jaroslava 'Vanto' Dudlu, tedy hráče současný Authority Gaming.

Ahoj Jardo, jak se máš? Nemyslím si, že by se našel někdo, kdo by tě neznal, ale v rychlosti se nám prosím představ.

Ahoj, mám se velice dobře a panuje ve mě celkem pohoda. Jinak, jmenuji se Jaroslav Dudla, je mi 15 let, bydlím v Kutné Hoře a momentálně hraji za team Authority Gaming.

Včerejší zpráva o odchodu Kaparza z AG mnoho lidí překvapila, můžeš nám sdělit příčinu jeho odchodu z týmu?

O odchodu Kaparza jsme nevěděli až do páteční půlnoci a zaskočilo to i nás. Důvod sami nevíme a myslím si, že ani Kaparzo to neví, ale podle mého názoru to bude přístup některých hráčů.

Měli jste celkem pěkně našlápnuto za mnoha úspěchy. V zahraničí jste navštívili společně s nEophyte ICL v Maďarsku a Gamersject v Chorvatsku. Popiš nám své dojmy z těchto LAN akcí a máš nějaké komické zážitky z cesty nebo samotné akce? Jak by si zhodnotil posledního půl roku kolektivní práce týmu?

Určitě měli. Doufám, že i tohle si Kaparzo uvědomuje. Jak sám říkáš, s nEophyte jsme zažili mnoho srandy, ale i někdy smutných okamžiků. Jeden takový LAN bonbonek byl na ICL, když začlo téct do haly přímo huhymu na PC. :D Myslím si, že každý to video viděl. Jako tým jsme podle mého názoru stihnuli dost věci, jak fail na ICL, tak i třeba 3. místo na GJ, a pro mě vše toto byli velice cenné zkušenosti.

Vrátíme se tedy k již zmiňovanému přestupu Kaparza. Jak snáší tým tento odchod a jak máte v plánu se vypořádat s nekompletní sestavou pro playoff Gigabyte Ligy?


Odchod Kaparza nás srazil dost na kolena a v tu chvíli jako kdyby teamový duch a motivace totálně vymizela. Plán je takový, že už se rýsuje nová sestava, kterou neprozradím, ale měli byste se to dozvědět v dnešních večerních hodinách. Co se týče Gigabyte, tak se budeme určitě snažit to dotáhnou do vítězného konce.

Takže fámy o rozpadu AG a ukončení hraní jsou podloženy fiktivnímy podklady, je to tak? Můžeme Vás tedy vidět i na MČR v Říjnu? A máte v plánu nějaké další akce?

Určitě se nerozpadáme a ani o tom nikdy nebyla řeč, nevím, kdo toto zase roznesl. MČR si jistě nenecháme ujít a kam se obzvlášt těším, je AlienWare v Maďarsku, tak uvidíme jak to dopadne.

Dobrá, ještě než se rozloučíme, chtěl by si něco vzkázat ať Vašim fanouškům nebo komukoliv jinému?

Tak fanouškům, jestli teda nějací jsou, tak ať nám stále drží palce, jelikož my se nevzdáváme. A taky Kaparzovi, ať začne přemýšlet hlavou a hlavně GL v eSubě.

Tímto se s tebou loučím, přeji Tobě i tvému týmu hodně štěstí a nějaké další úspěchy k těm dosavadním. Měj se, ahoj.

Jojo díky za rozhovor, ahoj.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.