Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo přichází k Authority Gaming?

12. 6. 2012 | 22:40 Counter Strike: Source
Když před pár dny odešel lídr Authority Gaming Kaparzo do eSuby, vypadalo to s týmem bledě. Kluci se však rychle vzchopili a představují novou sestavu.Odchod Davida 'Kaparzo' Laciny od AG vzbudil různé ohlasy. A jak se nyní ukazuje, Kaparzo není jediný, kdo odchází ze sestavy. Jan 'showy' Novák totiž byl kicknut z dosud neznámých důvodů. Tak i tak, zbylí hráči si musela hledat náhrady, což jim nakonec netrvalo takovou dobu.
Výchozí obrázek

Když před pár dny odešel lídr Authority Gaming Kaparzo do eSuby, vypadalo to s týmem bledě. Kluci se však rychle vzchopili a představují novou sestavu.

Odchod Davida 'Kaparzo' Laciny od AG vzbudil různé ohlasy. A jak se nyní ukazuje, Kaparzo není jediný, kdo odchází ze sestavy. Jan 'showy' Novák totiž byl kicknut z dosud neznámých důvodů. Tak i tak, zbylí hráči si musela hledat náhrady, což jim nakonec netrvalo takovou dobu.

ag

Stará sestava Authority Gaming - zleva: FLash, showy, Kaparzo, Vanto, smetysh

První novou tváří je střelec Jaroslav 'Ice_' Ferens, který svými zkušenostmi určitě AG pomůže k vzestupu. A pravým opakem Ferense je druhá posila, Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím, který se současně řadí mezi největší talenty naší scény. A právě Authority Gaming mu šanci prokázat, co v něm opravdu je, nyní dávají. Jak to nové sestavě bude klapat, to jistě prokáže až čas.

Nynější sestava Authority Gaming:

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Jaroslav 'Vanto' Dudla
{#Česká Republika} Patrik 'FLash' Žižka
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens
{#Česká Republika} Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.