Přejít k hlavnímu obsahu

Anexis představují francouzskou sestavu

13. 6. 2012 | 20:28 Counter Strike: Source
Neměcká organizace Anexis eSports po dvou měsících představuje nové reprezentaty v CS:Source, teď již bývalé Nameless2k12.Když tuhle známou německou organizaci opustila finská sestava před dvěma měsíci, čekalo se, jestli bude CS:Source ještě dál podporovat. Nyní si však pro sebe "odchytává" špičkovou francouzskou sestavu, dosud známou jako Tt.Dragons respektive Nameless2k12.
Výchozí obrázek

Neměcká organizace Anexis eSports po dvou měsících představuje nové reprezentaty v CS:Source, teď již bývalé Nameless2k12.

Když tuhle známou německou organizaci opustila finská sestava před dvěma měsíci, čekalo se, jestli bude CS:Source ještě dál podporovat. Nyní si však pro sebe "odchytává" špičkovou francouzskou sestavu, dosud známou jako Tt.Dragons respektive Nameless2k12.

Sestavu pod vedením Edouarda 'SmithZz' Dubourdeauxe není třeba příliš představovat. Pětice patří stabilně mezi to nejlepší, co nejen ve Francii je. Poslední akcí, kde kluci hráli pod křídly Thermaltake, byla i45. Od té doby pouze přišla výměna maLeKa za Arthura 'h0rks' Mouleta.

První oficiální zápas za barvy Anexis eSports bude již dnes večer, kdy se kluci v playoff EMS představí proti mTw ve 21:30.

Nynější sestava Anexis eSports:

{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeau
{#Francie} Richard 'shox' Papillon
{#Francie} Kévin 'Uzzziii' Vernel
{#Belgie} Adil 'ScreaM' Benrlitom
{#Francie} Arthur 'h0rks' Moulet

Zdroj: anexis.de
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.