Přejít k hlavnímu obsahu

Zeptejte se #2 - KLOCEK odpovídá

23. 6. 2012 | 11:57 Counter Strike: Source
Máme tu pokračování seriálu Zeptejte se. V tomto druhém díle odpovídá na vaše otázky současný hráč eSuby - Dominik 'KLOCEK' Klotzmann.vicher: Proč jsi přestal hrát hokej?
Výchozí obrázek

Máme tu pokračování seriálu Zeptejte se. V tomto druhém díle odpovídá na vaše otázky současný hráč eSuby - Dominik 'KLOCEK' Klotzmann.

vicher: Proč jsi přestal hrát hokej?

Jednoduše mě přestalo bavit. Po neshodách s extraligovým trenérem jsem šel na střídavý přestup do první ligy a tam mě trenér nepouštěl na led, protože jsem byl pro něj někdo „navíc“ a on raději stavěl do zápasu lidi, kteří pomalu v 18 neuměli bruslit. Po měsíci stráveném na střídačce jsem se sbalil a skončil jsem definitivně.

sneix: Je tvůj nick odvozen od toho, jaký máš klacek? Pokud ano, kolik měří? Pokud ne, kolik měří?

Je to podle příjmení kryso. A když ho porovnám s tvoji celkovou výškou, tak bohužel malinko zaostávam :(

artex: Aký máš názor na CSGO? :)

Hrál jsem pár mixů a zatím jsem mile překvapen. Vždy jsem se skvěle bavil, ale samotná hra je jen pouhá beta, která se snaží sjednotit 1.6 a Source, takže od VALVE bude zapotřebí udělat pár razantních kroků, aby se chytla mezi hráči.

Jacksson: Jaký máš názor na zdejší trapné otázky? :D

Většina otázek mi přijde normálních, bohužel někteří jedincí asi nedostávají dost prostoru tam venku a mají zapotřebí ze sebe dělat idioty.

Bordel: Kečup? Tatarka? Horčice?

Jednoznačně hořčice.

SAMONE: Co říkáš na erikseho mystickou arcku na infernu na červené?

Že kdyby tak hrál konstantně, tak by si na začátku kola měl psát do konsole kill :D

kaprissone : Kolik měříš?

185 cm.

h1x: co si myslíš o nejlepším mixu planety NEVIM.NO a jejich augmentovaných hráčích? :P

Pokud se chci pobavit a poslechnout si výbuchy nervů (hlavně v podáni Inca to stoji za to), tak si myslím, že NN mix je ta správná volba.

prox je paN: Myslíš si taky, že jsem nejvíc sexy hráč scény?

Pokud hodnotíš poměr steroidu ku "kráse" , tak jsi jednoznačně vyhrál :D

1

KLOCEK na LAN finále INTEL Ligy III

xyzz123: Proč myslíš, že na československé scéně je víc idiotů než pohodových lidí?

Není to jen v CZ/SK, je to všude stejné. Ale proč, to vám neřeknu.

DAMiEAAN: Čo si pretu hru obetoval, žeby si sa dostal do top? :)

Velké množství volného času a společně s mou povahou i obrovské množství nervů, což asi při dalším roku působení u eSuby bude vést k mrtvici.

.BeaTeR: Co děláš, když zrovna nestřílíš hlavy? Myslím tím volný čas atd.

Chodím 4-5x týdně do fitka a pokud mi zůstane trošku času, tak rád si zahraju tenis a vůbec jakýkoliv sport. Víkendy jsou většinou netréninkové, takže jsem většinou s přáteli co nejdál od hraní.

Wait: Co rikáš na Kaparzův dream team?

Radši na to neříkám nic. Snad jen aby se neopakoval trojnásobný rozpad za jediný den a ať se jedna nejmenovaná polovina toho "dream" týmu zamyslela sama nad sebou.

addrid: Kdo tě z nás dokáže nejvíce rozčarovat a vynervovat? :D

Na vás už mam jakousi toleranci a pochopení, takže největší nervy mám ze svojich chyb a když enemy hraji naprosto tupě.

RIDGID: 1) Jak často hraješ? 2) Kolik hodin u toho sedíš? 3) Co preferuješ mix nebo dm? 4) Jak si začínal, hráls před tím nějakou dobu 1.6?

1) „Přípravu“ mám vždy před tréninkem, takže hrají 4-5 týdně

2) 5-6 hodin.

3) Na rozehru hraji s BOTama. DM moc neholduji, ale občas je potřeba tam taky zajít, no a pokud se chci pobavit nad samotnou hrou a blbostí lidí, tak na to je nejlepší mix proti Čechům / Slovákům.

4) Ne a ani mě 1.6 nikdy nelákala. Pouze se občas dívám na stream, který komentuje Rahim z greatfragu.

smajlo: Čo si si ako prvé pomyslel, keď si zistil, že Lan Detkovice 2010 nie sú v tej dedine, v ktorej si sa ocitol? Z toho vyplýva, už si sa naučil používať radar (mapu)? A myslíš si, že to dané miesto by bolo vhodnejšie na Lanku, ako prísť k vyvážaním hovnám? :D

Jako první jsem hned volal hopsovi s Majklem a asi po 10 minutách jsem si myslel, že si dělají srandu. Po dalších 20 minutách, kdy jezdili po správných Dětkovicích, usoudili, že si z nich dělám prdel já.

Takhle to pokračovalo asi 45 minut, než přišel Darth Vader, který jim oznámil, že v okolí jsou asi 3 Dětkovice. Pak jsem po domorodcích zjišťoval PSČ, aby mě mohli vůbec vyzvednout. Jinak úžasný Chanel #5, neboli le Hovna snad vždy budou doprovázet Dětkovice, protože by pak LANka ztrácela své kouzlo :

Loganecek: Když jsi začínal hrát, jaký hráč byl tvůj vzor?

eXce a h0lm. Oba dva měli naprosto skvělý aim a obrovsky přehled o hře, plus eXce mě jako jediný kdy porazil v AIM cupu.

2

KLOCEK na LAN finále INTEL ligy III

huhy: Kdybys opustil eSubu, kam bys na dnešní scéně zamířil? Lákalo by tě zkusit to v zahraničí? :)

Kdybych opustil eSubu, tak chuť znovu hrát bych měl jedině s touhle sestavou: STORM, MAJKL, WT, Whisp, což je naprosto nereálné. Zahraničí mě nijak neláká a hlavně si myslím, že to ani v týmu  s více národnostmi nemůže fungovat.

.dave: Vrátil bys někdy rád čas, když jsi ještě hrál u eXtatus? (Ty, Luka5, Pepa, Pussyhead a Kane) A ještě prosím o stručný důvod, ať už se rozhodneš jakkoliv :)

U eXtatus to bylo super a doufám, že nejen já jsem se za těch 7 měsíců bavil. Čas bych ale nevrátil, protože jsme se všichni posunuli, kde jsme teď, a myslím si, že kdybych zůstal u eXtatus, tak by naše výkonnost stagnovala a nebyl by viděn žádný progres.

sync222: Na jakou lanku se letos nejvíce těšíš a na jakou by ses rád podíval do zahraničí? :)

Těším se na MČR a Dětkovice / Alienware a chtěl bych se rozhodně účastnit Copenhagen Games.

Sticker: Ahoj, chtěl jsem se jenom zeptat, proč si takovej čů.ák? :)

Baví mě to. Nasrat někoho, protože nechápe sarkasmus / ironii nebo si pouze mých cca 20 bindů nevezme s troškou rezervy, je k nezaplacení.

smetysh: Jaký si měl názor na Kaparzův příchod do eSuby? Stále si na něj měl svůj názor nebo se v těch 5 ti dnech zlepšil?

Jako osobu jsem ho měl vždy za kus hnoje, bohužel jeho herní projev není tak špatný jako jeho charisma a kvůli nedostatku času u Dima (whispa) nebyla jiná možnost než jej vzít. Myslel jsem si, že postupem času mezi nás zapadne, ale stal se přesný opak. Po prvních třech dnech kdy nemluvil a neustále si stěžoval, jak mu nevyhovují pozice, protože se hra netočí kolem něj. Dále bych jen zmínil, že pokud to co se stalo, nebyl jakýsi plán, tak se u mě povýšil na pozici naprosto hloupého kusu hnoje.

WarJoe : 1. Jak se herně připravuješ, když tě čeká velmi důležitý zápas nebo lanka. Jak se udržuješ v hlavo-střelecké formě. 2. Zkoušel jsi hrát i bez akcelerace, je lepší ji mít zapnutou/vypnutou a proč?

Připravuji se pořád stejně, nezáleží jestli zrovna dnes hrajeme důležitý zápas, protože podle mě děla psychika s hráčem strašně moc,stačí si pouze jen věřit a jít do každého kola naplno. Individuálně před tréninkem si dám nejméně 1k fragů na botech na aimce.

Od začátku hraní hraji se zapnutou akcelerací. Jelikož mám docela malou sensitivitu, tak díky akceleraci se při větším švihu otočím o větší úhel, než s vypnutou akcelerací, což mi velice vyhovuje.

MAJKL : 1. Jak ti bylo, když jsme tě v 15 vytáhnuli do burning (nevím, jestli přesně tam, abych řekl pravdu), stouplo ego? 2. Jak ti bylo, když si s náma hrál epické finále proti tmavenoj a tys 2x po sobě teamkillnul warriora a ten na tebe asi tak 15 minut v kuse ječel? (poznámka pro děcka, během těch 15 minut jsme tak jako tak dali 10 bodů na infernu za T a vyhráli finále)

Byl jsem hodně překvapený, protože jsem to vůbec nečekal, že se mi v té době může něco takového stát. Tak určitě mi trošku stouplo, ale poznal jsem to až postupem času, protože i na Dětkovicích jsem byl ještě za toho hňupa, který se tam dostal přes několik olíznutých NEVIM.NO análu :D

Mně se hrálo skvěle a myslím, že to tomu zápasu dodalo i skvělou náladu, kdy jsem po prvním teamkillu ještě vyhrál 1v3, po skvělé motivaci od právě zabitého Warriora, který po mě řval do konce zápasu jaký to jsem debil, idiot, kretén, kokot a už ani nevím co jsem si všechno vyslechl :D

johNNNN: Dal bys přednost nějaké zahraniční prestižní lance, než holce na víkend u moře?

Pokud bychom věděli, že máme hladce na třetí místo, tak by mě musela spamovat nějaká MILFa, abych změnil názor.

Oxik: Jak ses cítil poprvé na lance? :)

Strašně divně a nejen kvůli tomu, že jsem se bál v Battlezonu vůbec dotknout stěny, abych náhodou nedostal žloutenku od A do Z.

3

eSuba na LAN finále INTEL ligy III - Zleva: pussyhead, KLOCEK, hops, whisp, addrid

prox je paN: Uděláme zas pořádnej bordel na Dětkovicích? :D

No minule dělal největší bordel ožralý Luka5, ale pokud tam pojedeme, tak bych s Polákama určitě něco vymyslel :D

Xeox : Vyhrané peníze + vzpomínky + přátelé + zkušenosti / počet prosezených hodin u pc = ?

No tak finančně to moc nedělá, ale přátele a vzpomínky mi za tu propařenou zadnici stáli.

bobecek: Jak to fičí v karvinských klubech? :)

Poslední dobou je to bída. Samá špína a hnusná ku.vička :D

FLEX_: Jsi hodně nervní při hře, když ti to nejde?

Jak jsem psal výše, tak moje nervy dostávají pořádnou nálož emocí, ale pokud jsem momentálně pro tým páté kolo u vozu, tak sebe i dokážu zesměšnit, aby se uvolnila a zlepšíla nálada.

tmaven: Už ses naučil hrát alespoň to HoNko? :D

V HoNu nemám samozřejmě konkurenci, jediný, kdo se mě snaží sesadit z trůnu nadvlády, je ERA z fnatic :D

Ra1soN: Jakých 5 hráčů považuješ za nejlepší hráče současné CZ scény?

Když nebudu počítat nás a hlavně sebe, tak to tu stojí zaprd :D Ne samozřejmě bych zmínil Burlaka, hellka a Kaparza s FLashem, které bohužel pořád brzdí myšlení. Dále Bordela, který ale v poslední době vede tým spíše psychicky než herně, což mi přijde jako velká ztráta u nEophyte. Jako posledního bych zmínil Ice, který má své kvality a momentálně chce hrát, tak mu to snad vydrží a nepustí další tým ke dnu.

whisp: Synu, buď hodny při psaní odpovědí. Chybí ti, když tě nepi.uju při pcw? :D

Tak naše společná ráže a brek je k nezaplacení, takže mi to rozhodně chybí, mami! :DD

redib: Máš holku? :)

Nemám, časově to není možné a hlavně se radši „ku.vím“, než abych řešil hovadiny.

supEnoc: 1. Pořád máš rád kluky? 2. Dim a tvoje máti: CONFIRM/DENY? :D

Mé srdce je otevřené jen pro tebe, pokud teda nepřestaneš brát drogy :D

Jediná možnost je Confirm, jinak bych měl betonové botičky :D

.Power: Jsi nervózní, když hraješ 1v5, nebo jsi klidný? :)

Když poslouchám ty moje „kamarády“ na Mumblu, tak jsem nervózní pořád.

NiceNizzle: Chtěl by sis někdy zahrát v špičkovém týmu, jako je například VeryGames? Pokud ano, proč? Máš nějakého oblíbeného hráče?

Oblíbené hráče jsem psal výše a spíše bych s takovými týmy pořád trénoval, než abych hrál za ně. Neříkám, že bych neuvažoval o přestupu, kdybych takovou nabídku dostal, ale jelikož chci příštím rokem skončit s aktivním hraním, tak bych raději hrál s klukama z eSuby, co to jde, a snažil bych se o co nejlepší výsledky.

tlačenka: Kolik už máš kolem bicáku? :D

39 tláčo :D

4

KLOCEK na LAN Dětkovice 2011

Koho si vyberete do dalšího dílu, můžete rozhodnout sami v hlasování níže. Hlasovat můžete až do neděle 20:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.