Přejít k hlavnímu obsahu

HP LAN Dětkovice 2012 s generálním partnerem

28. 6. 2012 | 12:57 Counter Strike: Source
Jediná ryze "sourcařská" lanka u nás přestavuje generálního partnera.
Výchozí obrázek

Jediná ryze "sourcařská" lanka u nás přestavuje generálního partnera.

hpGenerálním partnerem pro HP LAN Dětkovice 2012 se stává firma Hewlett-Packard s.r.o. Jak už jste si mohli odvodit z názvu článku, bude se soutěžit o herní počítač HP Pavilion HPE h9-1101ec Phoenix. Tuto herní mašinu si odnese tým, který se umístí na prvním místě. Ani ostatní hráči ale nemusí zoufat, bude pro ně připraveno 15 sluchátek HP Premium Digital Headset.

Společnost HP je dodavatelem technologií ve více než 170 zemích po celém světě. Zabýváme se tím, jak mohou technologie a služby pomáhat lidem a společnostem řešit jejich problémy a úkoly, využít jejich potenciál, realizovat touhy a sny. Využíváme nové myšlenky a nápady k dosažení jednoduššího, efektivnějšího a bezpečného způsobu využívání technologií a snažíme se neustále zdokonalovat životní styl i pracovní výkony našich zákazníků.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.