Přejít k hlavnímu obsahu

EMS: VERYGAMES si odnášejí další prvenství

4. 7. 2012 | 23:08 Counter Strike: Source
Konečně je to tu! Poslední zápas desátého ročníku Electronic Major Series má před sebou poslední zápas, které rozhodne, který tým si odnese letošní prvenství.
Výchozí obrázek

Konečně je to tu! Poslední zápas desátého ročníku Electronic Major Series má před sebou poslední zápas, které rozhodne, který tým si odnese letošní prvenství.

{#Francie} VERYGAMES [ 02:00 ] Anexis eSports {#Francie}
Sestava VG: Ex6TenZ, RpK, NBK, apEX, kennyS
Sestava Anexis: shox, SmithZz, horks, ScreaM, Uzzziii
Datum: 4.7.2012 21:00
SourceTV: bcast03.blank-TV.de:50000
Mapy: dust2 (16:15), season (16:13)
Link na zápas

SourceTV respektive streamy budou dodány těsně před zápasem.

Celý playoff pavouk naleznete na hlavní straně EMS X CSS - zde.

Jak se do finále dostali VERYGAMES ?

Začněme od úplného začátku, základních skupin. Francouzská jednička dostala do skupiny A týmy: Tera Mindfactory, Beasts.fi, ZET eSports, sUpEr sEriOUs a Mighty by King. Problém měli VERYGAMES hlavně s prvními dvěma jmenovanými týmy, což mělo nakonec za důsledek prohra 14:16 s finskou sekcí BEASTS.

Jelikož se situace ve skupině zamotala, že nakonec měli stejný počet bodů jako tyto dva týmy ještě Tera, kteří jedinou prohru zaznamenali s VERYGAMES. Naštěstí ze skupin postupují tři týmy (vítěz skupiny má v prvním kole playoff freewin), a tak se mezi těmito třemi celky rozhodlo pouze o celkovém pořadí. VG tak nakonec skončili druzí za Tera.Mindfactory.

V playoff si však doposud VERYGAMES počínají bez chyby. Do grandfinále se dostali přes norské Alchemists, dánské Tt.Dragons a německé n!faculty, pričemž neztratili ani mapu. Podaří se jim beatnout i Anexis?!

Jak se do finále dostali Anexis eSports ?

Anexis v základních skupinách měli podobný problém jako VERYGAMES, jelikož o jejich celkové pozici rozhodovalo opět až skóre. Jejich největší konkurenty byli ALTERNATE a CrystalSERV, skupinu doplňovali ještě iPLAY, Obey a Antwerp Aces.

Anexis vyhrávali od začátku skupiny naprosto vše, dokonce si poradili i s německými ALTERNATE. V posledním zápase však podlehli CrystalSERV, kteří naopak prohráli s ALTERNATE. Narozdíl od VERYGAMES však Anexis měli horší skóre než oba týmy, a tak ze skupiny postoupili ze třetí pozice. První se umístili ALTERNATE.

Kvůli horší pozici do playoff čekal Anexis hned v prvním kole poměrně těžký oříšek v podobě mTw. Zde však ukázali Anexis svoji kvalitu a poradili si s mTw 2:0. Na cestě do grandfinále porazili ještě další německé týmy Tera.Mindfactory a znovu i ALTERNATE. V playoff zatím podobně jako VERYGAMES neztratili ani mapu. Jak se jim povede v grandfinále?!

Prizemoney:

1. místo - 2.300 €
2. místo - 1.350 €
3. místo - 950 €

Zdroj: esl.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.