Přejít k hlavnímu obsahu

Hrajte Nightcupy pro podporu Riotu!

6. 7. 2012 | 14:10 League of Legends
Zdravím všechny fanoušky LoLka. Dovolím si jednu stručnou novinku.
Výchozí obrázek

Zdravím všechny fanoušky LoLka. Dovolím si jednu stručnou novinku.

V dnešní době probíhá konečně po několika měsících domluva s Riotem. Snažíme se získat RP ohodnocení pro hráče, kteří hrají Nightcupy. Pokud to vyjde, měli bychom mít po celou dobu fungování playzone k dispozici RP ceny, které spolu s hmotnými cenami v měsíčním finále budou tvořit velmi příjemnou odměnu. V současné době se také plánuje jeden větší turnaj, který by měl být oznámen příští týden a ve dvou "ligách" by se spolu měly utkat rovnocenné týmy. 

Bohužel jak už to tak bývá, sponzor chce vidět nejdříve výsledky. Proto jsme se domluvili na tom, že se bude monitorovat naše scéna a účast na Nightcup turnajích i v lize a pokud vše vyjde dobře, podle očekávání, můžeme se těšit na dlouhodobou spolupráci s Riotem. Který slíbil krom zastřešování online turnají i velkou výpomoc na offline akcích.

Proto vás chci všechny vyzvat, všechny hráče, kteří jsou členem nějakého týmu a i ty kteří teprve tým hledají - hrajte Nightcupy, hrajte nadcházející ligu, účastněte se co možná nejvíce turnajů a řekněte o tom všem známým i neznámým. Máme tady po dlouhé době velkou šanci posunout se kupředu a největší dopad na to budete mít právě vy - hráči. V současné době jsou vypsané Nightcupy na následující měsíc. 

Pravidla, ani čas začátku turnaje jsem neměnil, myslím, že to fungovalo v minulosti a bude to fungovat i do budoucna. Pokud by byly velké problémy a rozumné důvody ke změně, pokusíme se přizpůsobit vašim představám. Dovolil jsem si pouze tři změny v pravidlech:

- Po dobu trvání každého turnaje budou mít kapitáni týmů povinnost být v kanálu "Nightcup" (pro další turnaje se název upřesní), kde se budou řešit veškeré problémy s turnajem spojené. Můžete se také obrátit na adminy a zároveň to poskytne lepší orientaci pro komentátory.

- Po každém zápase musí vítězný tým umístit na web screen z vítězné hry, z lobby po zápase. Myslím, že je to automatická součást turnaje a mělo by to fungovat i bez nařízení pravidly. Zabere to pář vteřin a je to velmi důležitá věc pro to, aby turnaje lehce probíhaly.

- Hru zakládá výše postavený tým podle žebříčku MČR, pokud se týmy nedomluví jinak. Založená custom hra musí mít název "PZ - team1 vs team2" (kde team1/2 jsou samozřejmě názvy obou soupeřů - může být zkratkovitě).

Jsou to změny spíše pro pořádek a pro větší klid jak hráčů, tak adminů. 

To je ode mě zatím vše. Ještě jednou vás na závěr vyzývám, abyste se účastnili co nejvíce turnajů a dali vědět známým i neznámým hráčům. 

(Ano, vím že jsou prázdniny a účast zažije nějaký posun směrem dolů, přesto vás žádám - hrajte, pokud máte čas)

Díky a mnoho štěstí nám všem do budoucna!

derk