Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 Finále: eSuba vítězí!

27. 9. 2012 | 15:37 Counter Strike 1.6
 A je to tady! Jedno z překvapení, které ukončíme ještě před MČR právě přichází. Playzone přináší ve spolupráci s HAL3000, časopisem Score a společností distrubující hry - Comgad, sérii čtyř kvalifikačních turnajů zakončenou hlavním turnajem o věcné ceny a hlavně pořádnou porci MČR bodůUpdate 27. 9.
Výchozí obrázek

 

A je to tady! Jedno z překvapení, které ukončíme ještě před MČR právě přichází. Playzone přináší ve spolupráci s HAL3000, časopisem Score a společností distrubující hry - Comgad, sérii čtyř kvalifikačních turnajů zakončenou hlavním turnajem o věcné ceny a hlavně pořádnou porci MČR bodů

Update 27. 9.

Play-off již o víkendu došlo ke Grand Finále, ve kterém se utká eSuba.intel a NecroRaisers, kteří se do něj probojovali skrz Lower Bracket. Rozhodující téměř poslední body do MČR klasifikace se udělí právě dnes, přestože je již teď oficiální top osmička pro Mistrovství téměř jistá. IP na HLTV : 77.111.208.201:27076.

eSuba.intel    16 12NecroRaisers
{#Česká Republika} jckl
{#Česká Republika} jRi
{#Česká Republika} selby 
{#Česká Republika} johan
{#Česká Republika} gcko

ecko {#Slovenská Republika}
RAMAN {#Slovenská Republika}
MoOnTy {#Slovenská Republika}
sniper {#Slovenská Republika}
benq1 {#Slovenská Republika}
Mapy: 1. de_mirage

Update 20. 9.

Vydán finálový turnaj, poprosím týmy o registraci, viz info u turnaje.

Update. 14. 9.

Registrace dnes od 19:00 na stránce turnaje.

UPDATE 13. 9.: Kvůli málo hrané Clanbase a tedy málo registrací na 2. kvalifikaci měníme systém kvalifikace. Čtyři týmy z prvního turnaje zůstávají (Ad astra, corps.sk, famous, BiT - nikdo z hráčů tohoto týmu se nesmí podílet na další kvalifikace) a tento víkend (sobota 15. 9. od 16:00) se odehraje druhý a poslední kvalifikační turnaj, ze kterého vzejde všech zbylých 12 týmů do finálního turnaje. Podmínka o 5 zápasech v CB se samozřejmě ruší. Finální turnaj o 300 MČR bodů bude odehrán příští neděli (23. 9.).

Nepodceňte poslední víkend možnosti získat body do MČR klasifikace, může rozhodnout jen pár bodů! K 30. 9. se uzavírají klasifikace a k tomuto dni postupuje top8 z žebříčku na Mistrovství.

Systém

Celkem se bude jednat o čtyři kvalifikační turnaje. Z každého turnaje, který bude hrán systémem FDE a bude pro libovolný počet týmů, postoupí 4 nejlepší. Celá série vyústí finálovým turnajem.

Podmínkou pro účast v kvalifikačních turnajích je mít alespoň 5 odehraných zápasů v CZC.CZ 5v5 Classic Clanbase - nepočítají se zápasy z RankCupů!

Teď to nejdůležitější, o co se bude hrát?

                                       
Ceny

Pro finálový turnaj rozdělíme celkem 300 MČR bodů. Body stihneme rozdělit několik dní před uzavřením MČR kvalifikace, čili tento turnaj by mohl být upevněním vaší pozice v žebříčku.

Vítěz turnaje si mimo MČR bodů odnese ještě:

5x hra od společnosti Comgad

5x podložka SteelPad QCK mini

5x aktuální číslo časopisu Score

 

Termíny turnajů

5. a 26. srpna - 1. a 2. kvalifikační turnaj

9.a 16. září - 3. a 4. kvalifikační turnaj

V týdnu mezi 10. - 16. září odstartuje finální turnaj

První turnaje vydáme již brzy. Ve vydaném turnaji upřesníme pravidla pro Tour, pravidla pro týmy apod. Sledujte tedy náš turnajový systém. Těšíme se na hojnou účast!