Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky z Dětkovic

27. 7. 2012 | 19:08 Counter Strike: Source
Organizátor letní LAN Dětkovice 2012 Martin 'Darth Vader' Výborný oznámil další novinky.Limitovaná edice fanouškovských triček
Výchozí obrázek

Organizátor letní LAN Dětkovice 2012 Martin 'Darth Vader' Výborný oznámil další novinky.

Limitovaná edice fanouškovských triček

Na vaše podněty jsme se rozhodli vyrobit omezenou sérii triček LAN Dětkovice. Tato trika si můžete objednat za 150,- Kč (cenu jsme nastavili takovou, aby zaplatila náklady na výrobu) přes tento objednávkový formulář. Jedná se o kvalitní trika s gramáží 190g/m². Pokud máte o tričko zájem, dejte nám to prosím vědět co nejdříve, jelikož se musí dát do výroby nějaký týden dopředu.

Nejlepší pizza v okolí!

Stalo se již pravidlem, že se snažíme zajistit veškerý komfort pro účastníky LAN Dětkovice. V letošním roce se můžete opět těšit na pizzu špičkové kvality za velmi výhodné ceny, kterou jako účastníci HP LAN Dětkovice 2012 máte! Na výběr máte ze 31 druhů pizz a všechny dostanete za “dětkovickou” cenu 89,- Kč za kus. Pokud vám pizza příliš nejede, můžete si samozřejmě objednat jakékoliv jídlo z nabídky. Veškeré jídlo nám zajistí náš partner Restaurace na Kovárněwww.kovarna-prostejov.cz

Letní grilovačka

Reagujeme na další z vašich podnětů a v případě pěkného počasí zajistíme pravou letní grilovačku. Z nabídky jídla to samozřejmě nebude všechno. Drobné občerstvení bude možné zakoupit také na baru.

Občerstvení přímo Brutální!

Někteří z vás již určitě znají Občerstvení Brutus z minulého roku a ten kdo nezná, tak zažije tyhle Brutální hamburgery. Ti šikovnější si mohou zasoutěžit a vyhrát poukazy do občerstvení. Nabídku jídel, které lze objednat a nechat dovést přímo k počítačům naleznete na stránkách www.obcerstvenibrutus.cz

Odznáčky pro všechny!

Kdo by neměl rád odznáčky. Někdo jimi má posetý celý batoh, někdo je nosí na oblečení. My jsme se rozhodli udělat sérii odznáčků pro všechny účastníky HP LAN Dětkovice 2012. Při vstupu tak každý obdrží odznáček, který je stejně jako tričko limitovanou edicí.

Potřebujete monitor? Seženeme!

Chystáte se na HP LAN Dětkovice 2012 z větší dálky nebo se vám prostě nechce tahat váš monitor? Díky našemu partnerovi Habro Prostějov nabízíme k pronájmu monitory. Jejich počet je omezený, takže neváhejte a kontaktujte nás na mailu vyborny@landetkovice.cz. Cena za pronájem na víkend je 100,- Kč. Jedná se o 19″ LCD monitory Acer 4:3.

Energie od BIG SHOCK!

Kdo by neznal energy drinky BIG SHOCK!. Tato značka samozřejmě neodmyslitelně patří k akci LAN Dětkovice. Letos v srpnu se tedy všichni můžete těšit na pořádnou dávku energie. Každý účastník dostane u vstupu nápoj a tyčinku BIG SHOCK! a ti z vás, kteří se umístí v turnajích samozřejmě dostanou i nějaké balíčky plné energie.

Doprovodný program

Mimo hlavní turnaj ve hře Counter-Strike:Source budou probíhat také ostatní turnaje a různé aktivity. Těšit se můžete na XBOX 360 koutek, který zajistí kluci z XBOXCentrum.cz. Herní vyžití si zde najde opravdu každý, můžete si zaskákat a zatancovat na Kinectu, zastřílet nějakou akční hru nebo si v klidu zasportovat. Na konzolích XBOX 360 se také odehraje turnaj v Tekken 6, který už také neodmyslitelně patří k Dětkovicím. V průběhu celé akce budou probíhat menší spontánní turnaje na konzolích. Když vás přepadne touha sportovat, můžeme nabídnout fotbalové hřiště a v případě ideálních podmínek i ping-pongové stoly.

Soutěže na Facebooku

Na naši oficiální Facebook stránce můžete vyhrát nějaké hodnotné ceny od našich partnerů. S blížícím se datem konání vám budeme přinášet různé soutěže. Neváhejte a přidejte se k naší komunitě fb.com/LAN.Detkovice

Levnější vstupné pouze do konce července

Pomalu, ale jistě se nám blíží termín akce a s tím souvisí i konec levnějšího vstupného v tzv. předprodeji. Pouze platby provedené do 31. července lze brát jako předprodej. Od 1. srpna je možné zaplatit vstupné 500,- Kč za hráče online případně na místě . Platby online lze provádět pouze do 20.8. jelikož by pak platba nemusela přijít na účet včas.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.