Přejít k hlavnímu obsahu

NO.NAME hledají organizaci

2. 8. 2012 | 16:08 Counter Strike: Source
Sestava z nejužší špičky naší scény po delší době působení jako NO.NAME hledá organizaci.Ze začátku bych se zaměřil nejprve na změny v týmu. Na květnovém Mezihernovém turnaji se NN objevili s první změnou, kdy místo Lukáše 'vergiL' Majerika přišel do týmu Jakub 'pervverz' Zápeca. Bohužel, na tomhle MZH se týmu nepovedlo absolutně nic, a proto scéna přikřla fail na tomhle turnaji Dominiku 'CYLL' Majcherovi, který prokázal rozdíl mezi jeho kvalitami on/offline.
Výchozí obrázek

Sestava z nejužší špičky naší scény po delší době působení jako NO.NAME hledá organizaci.

Ze začátku bych se zaměřil nejprve na změny v týmu. Na květnovém Mezihernovém turnaji se NN objevili s první změnou, kdy místo Lukáše 'vergiL' Majerika přišel do týmu Jakub 'pervverz' Zápeca. Bohužel, na tomhle MZH se týmu nepovedlo absolutně nic, a proto scéna přikřla fail na tomhle turnaji Dominiku 'CYLL' Majcherovi, který prokázal rozdíl mezi jeho kvalitami on/offline.

Po MZH však musela přijít další změna, protože pervverz už neměl na hraní tolik času, připustil tak místo Václavu 'BHQ' Králíkovi. Ani tahle sestava však nevydržela spolu ve stejné podobě nijak dlouho, když leader týmu Roland 'fRANC' Holecke se rozhodl picknout Přemka 'huhy' Malinu, který naposled působil u nEophyte. BHQ i pervverz však dodnes občas hostují u NO.NAME.

mzh

NO.NAME na MZH 05/2012 - Nahoře: pervverz, fRANC, SHARP; dole: smajlo, CYLL

V této podobě sestava vydržela až do posledních pár dní, kdy po táhnoucích se problémech byl ze sestavy vyhoštěn i Dominik 'CYLL' Majcher. Místo něj padla volba na Michala 'DOSTY' Dostála. V této sestavě, doufejme, NO.NAME zamíří i LAN Dětkovice 2012, kde bude bojovat i na LAN finále GIGABYTE Ligy.

Vyjádření posily NO.NAME, Přemka 'huhy' Maliny:

Na začátek bych chtěl velice poděkovat Bordelovi (a samozřejmě také všem ostatním), který mě vytáhl společně s EURANIXEM k nEophyte, což pro mě byla první zkušenost s lepším týmem. Ikdyž jsem v sestavě vydržel pouze nějakých 5 měsíců, určitě mi tohle působení dalo hrozně moc, počínaje získanými zkušenostmi a konče procestovanými zeměmi, kam jsme všude zamířili na lanky.

Nový tým jsem pak ani nějak nehledal, prvně jsem čekal, jestli se někdo neozve mě, a tak jsem se do NO.NAME dostal tak nějak náhodou, když si mě fRANC vytáhl jako hosta na zápas o LAN finále GIGABYTE Ligy, tedy někdy koncem června. S NO.NAME se velice těším na následující lanky, kde po failu na posledním MZH snad ukážem, že to byla jen náhoda a dokážeme potrápit i ty nejlepší týmy! :)

mcr

Na MČR v barvách eEriness - Zleva: fRANC, smajlo, SHARP, Robutek

Vsouvislosti s blížícími se lan akcemi se rozhodli NO.NAME po delší době hledat opět zázemí. Proč, co a koho NN hledají, přiblíží leader týmu Roland 'fRANC' Holecke:

NO.NAME hledají organizaci na finanční podporu pro následující lanky: GIGABYTE LAN FINÁLE, LAN DĚTKOVICE a také MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V POČÍTAČOVÝCH HRÁCH.

Proč ?

Po dlouhé době naší neaktivity jsme složili dobrou partu, která ma zájem reprezentovat nějakou organizaci. Určite dobrou reklamou bude právě účast na GIGABYTE LAN FINÁLE a hlavně MČR.

Koho ?

Prioritně organizaci, která je schopna proplatit startovné a částečně cestu na dané české lan akce. Nebráníme se ani konkrétnímu sponzorovi, který nebude zaštíten určitou organizací.

Pokud o tuhle sekci, která je momentálně na pátém místě v MČR, máte zájem, tak pište na email premek.huhy@gmail.com

Nynější sestava NO.NAME:

{#Slovenská Republika} Roland 'fRANC' Holecke
{#Česká Republika} Michal 'SHARP' Dvořák
{#Slovenská Republika} Peter 'smajlo' Sekera
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Česká Republika} Michal 'DOSTY' Dostál

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.