Přejít k hlavnímu obsahu

Změna u VERYGAMES! Kdo odchází?

4. 8. 2012 | 20:15 Counter Strike: Source
CS:Source tým "numero uno" po nějaké době opět obměňuje sestavu. Kdo přichází?Sestava pod vedením Kevina 'Ex6TenZ' Droolanse už slaví tři roky od prvního složení. Bohužel tohle jubileum doprovází další změna v sestavě, když se po několika měsících vrací z konkurenčních ANEXIS Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux, který nahradí Dana 'apEX' Madesclaire.
Výchozí obrázek

CS:Source tým "numero uno" po nějaké době opět obměňuje sestavu. Kdo přichází?

Sestava pod vedením Kevina 'Ex6TenZ' Droolanse už slaví tři roky od prvního složení. Bohužel tohle jubileum doprovází další změna v sestavě, když se po několika měsících vrací z konkurenčních ANEXIS Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux, který nahradí Dana 'apEX' Madesclaire.

Od nedávného příchodu Kennyho 'kennyS' Schruba VERYGAMES zvítězili na Insomnia45, CEVO European Skirmish, ESL Major Series a GameShadow Battles. Proč museli udělat tuhle další změnu, o tom více řekne manažer VG Jerome 'NiaK' Sudries: 

Ahoj všichni. Jak vás jistě napadne, tahle změna není udělaná narychlo, přemýšleli jsme o ní už několik týdnů. Během posledních týdnů tým postrádal vůdce, který ve svých možnostech mohl pomoci Kevinu 'Ex6TenZ' Droolansovi v jeho roli týmového lídra.

apEX původně do týmu přišel jako velká naděje, ale brzy zjistil, že bude mít problémy, aby plně vykonáva tuto roli. Dan má mnoho individuálních vlastností, ale musí provést změny v jeho hře, bohužel ani jeho temperament mu nepomůže v tomto přístupu.

Doufám, že tato zkušenost mu pomůže do budoucna a chci mu také poděkovat za vše, co Dan našemu týmu dal. Hodně štěstí do budoucna :)

vg

Nynější sestava Team VeryGames:

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub
{#Francie} Nathan 'NBK' Schmitt
{#Francie} Cédric 'RpK' Guipouy
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.