Přejít k hlavnímu obsahu

Bloody Army představují CS:Source sekci

8. 8. 2012 | 15:26 Counter Strike: Source
Domácí organizace bA-gaming představuje novou akvizici v podobě CS:S sestavy.Jádro téhle šestice dosud u illusion Pictures, odkud se však stěhuje k Bloody Army. Tuhle změnu doprovází i výměny v sestavě pod vedením Jana 'sat1sh' Brtka, kdy dvojici Kochy-SamkOo nahrazuje Stewe a cuBe. Šestici doplňuje nedávná hráčka myRevenge ladies, Tereza 'Shadie' Jará, díky čemuž nalezneme v sestavě hned dvě dívky.
Výchozí obrázek

Domácí organizace bA-gaming představuje novou akvizici v podobě CS:S sestavy.

Jádro téhle šestice dosud u illusion Pictures, odkud se však stěhuje k Bloody Army. Tuhle změnu doprovází i výměny v sestavě pod vedením Jana 'sat1sh' Brtka, kdy dvojici Kochy-SamkOo nahrazuje Stewe a cuBe. Šestici doplňuje nedávná hráčka myRevenge ladies, Tereza 'Shadie' Jará, díky čemuž nalezneme v sestavě hned dvě dívky.

Tuhle sestavu bychom měli vidět již na záříjovém Mezihernovém turnaji. Rozhovor s hráčkou týmu Hanou 'Hanicka' Blažkovou naleznete přímo na webu bA-gaming.

Nynější sestava Bloody Army.CSS.

{#Česká Republika} Honza 'sat1sh' Brtek 
{#Česká Republika} Hana 'Hanicka' Blažková
{#Česká Republika} Štěpán 'Stewe' Šrámek
{#Česká Republika} Jakub 'cuBe' Ondráček
{#Česká Republika} Pavel 'hAVEL' Vrtal
{#Česká Republika} Tereza 'Shadie' Jará

Zdroj: ba-gaming.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.