Přejít k hlavnímu obsahu

HP LAN Dětkovice: Logitech se stává hlavním partnerem!

8. 8. 2012 | 21:08 Counter Strike: Source
Ti všímavější z vás si již určitě všimli loga Logitech mezi hlavními partnery HP LAN Dětkovice 2012. Můžeme vám s radostí oznámit, že stejně jako v minulém roce, firma Logitech podpoří letošní LAN Dětkovice. Na co se tedy můžete těšit?Pro první 3 týmy Logitech daruje následující ceny:
Výchozí obrázek

Ti všímavější z vás si již určitě všimli loga Logitech mezi hlavními partnery HP LAN Dětkovice 2012. Můžeme vám s radostí oznámit, že stejně jako v minulém roce, firma Logitech podpoří letošní LAN Dětkovice. Na co se tedy můžete těšit?

Pro první 3 týmy Logitech daruje následující ceny:

1. místo – 5x Logitech G500 Gaming Mouse
2. místo - 5x Logitech G300 Gaming Mouse
3. místo – 5x Logitech Wireless Mouse M185

A jako bonus jsme si pro vás opět připravili cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje (MVP). Způsob hlasování a vyhodnocení oznámíme přímo na akci. Vítěz si tedy odnese speciální herní kufřík s klávesnicí Logitech® Gaming Keyboard G105 a myší Logitech® Laser Mouse G9X!

Doufáme, že vás tato novinka ještě více nabudila na HP LAN Dětkovice 2012, už teď vám můžeme slíbit, že se bude jednat o nezapomenutelnou akci plnou překvapení!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.