Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity představují Ladies tým

20. 8. 2012 | 00:00 Counter Strike 1.6
iNfernity nezůstávají pouze u CS:S a nabírají i Counter-Strike 1.6 dívčí sekci pod vedením Kateřiny 'Kachnička' Janíčkové.Projekt iNfernity Gaming začal teprve před rokem jako DotA tým a právě až po roce se rozhodl rozšířit pole působnosti do zázemí her typu FPS. Jako první oznámili přijetí Counter-Strike: Source týmu doposud známého jako NO.NAME a zanedlouho poté přicházejí s dalším přírůstkem do rodiny - známými dívkami Counter-Strike 1.6 scény.
Výchozí obrázek

iNfernity nezůstávají pouze u CS:S a nabírají i Counter-Strike 1.6 dívčí sekci pod vedením Kateřiny 'Kachnička' Janíčkové.

Projekt iNfernity Gaming začal teprve před rokem jako DotA tým a právě až po roce se rozhodl rozšířit pole působnosti do zázemí her typu FPS. Jako první oznámili přijetí Counter-Strike: Source týmu doposud známého jako NO.NAME a zanedlouho poté přicházejí s dalším přírůstkem do rodiny - známými dívkami Counter-Strike 1.6 scény.

Zrod týmu si vyžádal zručnou ruku jednoho z členů bývalého CS 1.6 PLAYzone admin týmu a současného koordinátora PLAYzoneTV, Kazimíra 'kazi' Krysty. Ten totiž dopomohl dívkám a obzvláště kapitánce Kateřině 'Kachnička' Janíčkové se složením týmu a dále bude zastávat funkci manažera sekce.

Jádro týmu představuje většina bývalých hráček myRevenge ladies, ke kterým se přidala neméně zkušená Barbora 'BarUnk4' Hermanová.

Kapitánka týmu, Kateřina 'Kachnička' Janíčková, se na webu iNfernity ke složení týmu vyjádřila následovně:

"Tak, abych řekla pravdu, chtěla jsem CSko pustit k vodě, stejně tak i jedna z hráček Kviin Ka, ale podmínky a navíc lidi, kteří nás oslovili, tento pocit změnily. Poskládat Ladies sekci pro iNfernity Gaming byla velká výzva a nebyl důvod proč nabídku odmítnout. A jak se říká „kdo nic nezkusí, nic nezažije“, tady se to projevilo na 100%. Chceme dosáhnout skvělých výsledků a hlavně udržet si profesionální úroveň. Vážíme si této nabídky a budeme dělat maximum pro team.
Doufám ve skvělou spolupraci s vedením a celým teamem :)"

Slečny uvidíte v akci už brzy na nadcházejícím HAL3000 LanCraft Summer na přelomu srpna a září.

Sestava iNfernity ladies

{#Česká Republika} Kateřina 'Kachnička' Janíčková
{#Česká Republika} Dana 'Kviin' Poláková
{#Česká Republika} Barbora 'BarUnk4' Hermanová
{#Česká Republika} Michaela 'Mishulka' Čáslavská
{#Česká Republika} Ivana 'Glee' Mlynaříková

{#Česká Republika} Kazimír 'kazi' Krysta - manažer