Přejít k hlavnímu obsahu

SECTOR.sk a NextGen Expo mediálními partnery MČR 2012

26. 8. 2012 | 20:00 Všechny hry
NextGen Expo a SECTOR.sk se stávají dalším článkem sáhodlouhého seznamu mediálních partnerů letošního Mistrovství.
Výchozí obrázek

NextGen Expo a SECTOR.sk se stávají dalším článkem sáhodlouhého seznamu mediálních partnerů letošního Mistrovství.


NextGen Expo - kdo z účastníků by si alespoň jednou za čas nevzpomněl na menší E3 ve slovenském podání? Minulý ročník nejen herní výstavy se konal v nové prostornější lokaci Incheba Expo v Bratislavě a ani letos organizátoři nezklamali!

Loni jsme na NextGen Expu mohli vidět i finále MSR 2011 v Counter-Strike 1.6, ze kterých nakonec vzešel vítězně tým BEASTS! Kromě tohoto diváckého "highlightu" nechybělo mnoho herních zařízení, které byly volně k vyzkoušení, stejně jako nové hry, které k nim patří. Xbox 360, PS3, PC, veškeré platformy s různými vychytávkami včetně pohybových senzorů Kinectu nechyběly a pro rok 2012 se chystá akce ještě větší!

"Príďte v novembri zažiť slovenskú E3! http://SECTOR.sk sa vám pokúsi priblížiť atmosféru herných výstav a prekvapiť vás tým najnovším zo sveta hier, technológií a zábavy. Minulý rok prišlo na výstavisko Incheba Bratislava viac ako 5000 návštevníkov. Koľko to bude tento rok?"


Kinect nechyběl na NextGen Expo 2011 v Bratislavě (foto: NextGen Expo Facebook)

SECTOR.sk nezahálí a ani tento ročník nebude chybět v bratislavských prostorách a provádět pisálky s jejich foťáky výstavou - vše co se hne na NextGen Expu 2012 neuteče redakčnímu týmu SECTOR.sk a tak bude i vnější svět vědět o všem, co se bude dít na letošním ročníku výstavy.

Od svojho spustenia v roku 1999 sa SECTOR.sk na slovenskom trhu etabloval ako najnavštevovanejší herný server a dodnes je vyhľadávaným a rýchlym zdrojom informácií zo sveta videohier s denne aktualizovaným spravodajstvom, ktorý pripravuje skúsený redakčný tím nonstop.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.