Přejít k hlavnímu obsahu

Lancraft 2012 HAL3000 rekapitulace skupin

1. 9. 2012 | 11:59 Counter Strike 1.6
Skupiny před malou chvílí skončili. Pojďme se podívat, jak dopadly, kdo překvapil a kdo se naopak s turnajem loučí již před branami play-off.Připomínám, že byly čtyři skupiny, v nichž bylo pět týmů. Postup do play-off si zajistily hned čtyři. Všechny výsledky skupin můžete shlédnout zde. My si průběh skupin v krátkosti shrneme.Skupina A
Výchozí obrázek

Skupiny před malou chvílí skončili. Pojďme se podívat, jak dopadly, kdo překvapil a kdo se naopak s turnajem loučí již před branami play-off.

Připomínám, že byly čtyři skupiny, v nichž bylo pět týmů. Postup do play-off si zajistily hned čtyři. Všechny výsledky skupin můžete shlédnout zde. My si průběh skupin v krátkosti shrneme.

Skupina A

Lehce černým koněm skupiny A byl dívčí tým ASUS, který neměl moc příležitostí vyplavat ze skupiny na postupovém místě. Již z pohledu bylo jasné, že o první příčky bude bojovat mix kolem Milana Švejdy - FeW-Gamers. Dále pak neméně známý mix tým wrAth, ve velmi silné sestavě. Další adept na nejvyšší příčku byl také tým SkillZone. Holkám s ASUSU se to, ale nakonec podařilo a postoupily, ze čtvrtého místa.

Skupina B

Skupinu B ovládl mix známých hráčů tRushers. Těsně za nimi se umístila sestava NECRORAISERS. Třetí místo doslova vybojovali PLAYR.cz. Poslední postupové místo připadlo pouze o score týmu myRAGE.

Skupina C

Skupinu C naprosto ovládl mix kolem GEDDEONA  - SYNDiCATE. Druhé místo ukořistil známý mix UFOporno. Třetí příčka připadla na 5UCK MY D1. A poslední čtvrtou postupovou příčku vybojovaly holky z iNfernity.

Skupina D

Skupina D skrývá dva týmy, které budou nejspíše sahat i na nejvyšší umístění v celém turnaji. Je to celek skalice - hráči kolem gcka a fantomase. Druhý celek o kterém se bavíme je bývalá sestava myRevenge - hráči okolo LogeNa a pytexe. Práve tyto dva celky, tedy skalice a iNfernity postoupily z prvních dvou míst. Do play-off je ještě doplnily celky JenTak a Dickies.

Za malou chvíli bude rozepsané Play-off, které budete moci sledovat na stránce turnaje.

Předpokládaný začátek Play-off je 15:30, sledujte náš web!