Přejít k hlavnímu obsahu

h34D_hUnT3R ovládl Hyper Challenge na For Games

2. 10. 2012 | 21:56 StarCraft 2
O víkendu proběhl na premiérovém herním veletrhu For Games v Praze pod taktovkou Hitpoint.cz exhibiční StarCraft 2 turnaj s názvem HyperX Challenge. K vidění byla hned osmička předních českých hráčů v čele s h34D_hUnT3Rem, Rikytanem či Harpnerem. Ve finále dokázal roli favorita potvrdit aktuální šampión ASUS NSL h34D_hUnT3R, který porazil Rikytana 2:0 a odnesl si tak výkonné herní paměti HyperX Genesis s kapacitou 16GB. Třetí místo poté vybojoval v souboji s klanovým kolegou Freizym Harpner. Sledujte rozhovor s vítězem a záznam streamu, určitě nebudete litovat!
Výchozí obrázek

O víkendu proběhl na premiérovém herním veletrhu For Games v Praze pod taktovkou Hitpoint.cz exhibiční StarCraft 2 turnaj s názvem HyperX Challenge.

K vidění byla hned osmička předních českých hráčů v čele s h34D_hUnT3Rem, Rikytanem či Harpnerem. Ve finále dokázal roli favorita potvrdit aktuální šampión ASUS NSL h34D_hUnT3R, který porazil Rikytana 2:0 a odnesl si tak výkonné herní paměti HyperX Genesis s kapacitou 16GB. Třetí místo poté vybojoval v souboji s klanovým kolegou Freizym Harpner. Sledujte rozhovor s vítězem a záznam streamu, určitě nebudete litovat!

Konečné pořadí

  1. Terran{#Norsko} nEph.h34D_hUnT3R - Kingston HyperX 16GB Genesis RAM
  2. Terran{#Norsko} eSuba.Rikytan - Kingston HyperX 32GB USB3 Flashdisk
  3. Terran{#Norsko} eSuba.Harpner - Kingston HyperX 8GB Genesis RAM
    Terran{#Norsko} eSuba.Freizy

Kompletní záznam streamu turnaje v podání komentátora Kalfa naleznete na TwitchTV.