Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách

5. 10. 2012 | 17:56 Counter-Strike 2
Jak už jsme naznačili v novince oznamující ceny pro GIGABYTE Counter-Strike 1.6 turnaj, ceny v Global Offensive budou ve stejné hodnotě jako jeho dvanáctiletý předchůdce, tedy 92 000 Kč. Pro Mistry máme připraveny ty nejlepší monitory pro FPS, jaké jsou k dostání - nová řada BenQ XL2420T monitorů, které disponují 120 Hz a stojí za nimi jména Emil 'HeatoN' Christenssen a Abdisamad 'SpawN' Mohamed. Vícemistrům připadnou 1,5TB disky WD Caviar Black Ex, roční předplatné SCORE a k tomu hra od Comgad - Darksiders.
Výchozí obrázek

Jak už jsme naznačili v novince oznamující ceny pro GIGABYTE Counter-Strike 1.6 turnaj, ceny v Global Offensive budou ve stejné hodnotě jako jeho dvanáctiletý předchůdce, tedy 92 000 Kč. Pro Mistry máme připraveny ty nejlepší monitory pro FPS, jaké jsou k dostání - nová řada BenQ XL2420T monitorů, které disponují 120 Hz a stojí za nimi jména Emil 'HeatoN' Christenssen a Abdisamad 'SpawN' Mohamed. Vícemistrům připadnou 1,5TB disky WD Caviar Black Ex, roční předplatné SCORE a k tomu hra od Comgad - Darksiders. Tým na třetím místě také neodejde domů s prázdnou, odnese si domů herní podsvícenou klávesnici GIGABYTE Osmium!

1. místo - Mistr ČR v Counter-Strike: Global Offensive

Monitor BenQ XL2420T

BenQ XL2420T je oficiálně certifikovaný monitor pro Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2012, protože právě i on je mistrovským dílem svého oboru. Svými specifikacemi na té nejvyšší úrovni a využitím nejmodernějších technologií uspokojí také nejnáročnější hráče včetně těch profesionálních, co se představí na velkém finále MČR, kde na něm budou hrát své vypjaté bitvy, ve kterých se na tohohle parťáka dá rozhodně spolehnout.

Díky obnovovací frekvenci 120 Hz pro plynulé zobrazení neexistují prodlevy a každý herní detail je plynule vykreslen. Zajímavou funkcí je Display Mode a Smart Scaling pro změnu obrazu v monitoru dle vašich představ. Optimální obraz ve FPS hrách slibuje přednastavený FPS režim.

 

2. místo - Vícemistr ČR v Counter-Strike: Global Offensive

WD Caviar Black Ex 1,5TB + roční SCORE předplatné + hra Comgad Darksiders 2

Velice populární pevné disky od firmy Western Digital zná snad každý. Jedná se o jednoho z nejznámějších výrobců v oblasti pevných disků. Pro tentokrát si pro nás firma WD připravila pevný disk s označením Caviar Black WD1502FAEX, který je určen pro osobní počítače. Díky vysoké kapacitě může disk sloužit jako úložiště dat - fotografií, videí, filmů a dalšího multimediálního obsahu.

WD Caviar Black WD1502FAEX je 3.5" pevný disk s excelentní kapacitou 1,5 TB, o plynulý chod se stará 64 MB vyrovnávací paměti. Plotny disky se otáčí rychlostí 7200 ot/min. Je určený pro rozhraní SATA 6Gb/s. Disk je konstruován tak, aby zvládl provoz 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu při 100% zátěži.

Roční předplatné SCORE

Připravte se na boj se Smrtí v DarkSiders 2. Zatímco se v prvním dílu ocitl první jezdec apokalypsy Válka mezi nebem a peklem, ve druhém dílu jej vystřídá Smrt. Akční adventura Vás tentokrát staví na stranu smrti, kde se stanete Smrťákem s kosami, který zachraňuje Válku a vydává se na cestu apokalyptickou říší. Smrt se vydává po mohutném kamenném mostě a ve chvíli se objevuje obrovský golem, který pěstí bortí přechod. Smrt má jen chviličku k tomu, aby se vzpamatovala z pádu, protože ze země vylézají další, zatím malí golemové... Ve hře na Vás čekají adrenalinové akrobatické pasáže a samozřejmě nekonečný boj.

 

3. místo

Klávesnice GIGABYTE Osmium

Klávesnice Gigabyte Aivia Osmium je vybavena prémiovými mechanickými spínači Cherry Red. Díky nim přináší životnost až padesáti milionů stisknutí, dvoumilimetrovou aktivační vzdálenost a přesnou aktivační sílu 45 g. Jedná se o ideální příslušenství pro nejnáročnější herní nadšence vyžadující nekompromisní kvalitu zpracování a nejmodernější technologie.

Na jejím těle tak naleznete jeden port specifikace USB 2.0 a USB 3.0 pro připojení libovolných periferií. Výbavu pak uzavírají snadno dostupné porty pro sluchátka a mikrofon. K dispozici máte také matici 5x5 pro tvorbu libovolných maker.

Na horní straně klávesnice zaujmou na první pohled dvě kolečka. Jedno slouží pro regulaci intenzity podsvětlení a druhé pro nastavení hlasitosti sluchátkového výstupu. Ve spodní části se pak nachází odnímatelná podložka pod zápěstí, která vám bude ideální oporou i při dlouhém a náročném herním zápolení.