Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: CSERVERS s oskarem

11. 10. 2012 | 18:11 Counter Strike 1.6
Ze sedmého místa v MČR Klasifikaci postupují CSERVERS. Na co má tým Martina 'jEkYL' Hrobaře?
Výchozí obrázek

Ze sedmého místa v MČR Klasifikaci postupují CSERVERS. Na co má tým Martina 'jEkYL' Hrobaře?

UPDATE: STYKO nebude schopen se dostavit na MČR, v akci uvidíme po delší době Tomáše 'oskar' Šťastného!

MČR Preview

MČR Preview slouží k přiblížení šancí jednotlivých týmů jedoucích na největší a závěrečnou akci tohoto roku, možná i poslední akci Counter-Strike 1.6 historie u nás, Mistrovství ČR v počítačových hrách.

Přehlédli jste předchozí části nebo si je chcete oživit?

9. 10.
10. 10.
MČR Preview: FROZENRIDERS                                                                      
MČR Preview: eEriness

CSERVERS

Line-up

{#Česká Republika} Martin 'jEkYL' Hrobař
{#Česká Republika} Mates 'un1' Koula
{#Česká Republika} Michal 'duke_duke' Hons
{#Česká Republika} Jan 'shattee' Nedomlel
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný

Tip na umístění: 5. - 6.

Poslední výsledky

2. Mezihernový turnaj září
3. Mezihernový turnaj červen
5. - 6. LanCraft Spring

3. Intel Liga IV: LAN finále

1. Mezihernový turnaj březen

"Když jsme hrávali ještě ve staré sestavě CSERVERS, tak jsme byli asi nejlepší online team na světě, ale jelikož se nám nepovedlo uhrát amazinq výsledky i na LAN, tak nás to po čase přestalo bavit. A jelikož jsem nechtěl přijít o poslední MČR v 1.6, tak jme se rozhodli s shattem, že uděláme něakou sestavu, se kterou to samozřejmě jedem vyhrát, přibrat takovou hvězdu jako je un1, což je best lan player v česku, byla jasná volba, a když jsem ještě nabral dukeho, tak bylo jasné, že už nás nikdo neporazí, tak jsme jako pátého hráče museli vzít slováka, což je STYKO.

Na MČR se ani nějak nepřipravujem, taktiky si ukážem v pátek 19. a každej se připraví jak jen bude moct samostatně.

Myslím že každý tým co tam bude se bude snažit uhrát co nejlépe, přeci jen je to poslední 1.6 turnaj, tak každý chce zazářit, vyhrát to může kdokoliv, avšak kdo to nakonec bude je všem jasné...

Co se týče GO, nedá se říct že je to špatná hra, ale jestli tam nadhoděj ještě pár updatů, tak by se to mohlo stát nejhranější FPS hrou vůbec. V této sestavě co jedem asi nějakou GO budoucnost naplánovanou nemáme, ale může se stát samozřejmě cokoliv, ale spíš si každý hraje s někým jiným. Ale samozřejmě to budem všichni hrát, protože někdo ty sourcaře musí naučit jak se hrajé pořádně csko <3"

{#Česká Republika} Martin 'jEkYL' Hrobař, kapitán týmu

Změny sestavy

Původní tým měl začátkem roku úplně jinou sestavu, než jakou vidíme dnes. Tým CSERVERS navazující na NecroRaisers Martina 'jEkYL' Hrobaře a Jakuba 'warean' Mlýnka obsahoval nová jména scény - Zdeněk 'JORDY' Jordánek a Jan 'shatte' Nedomlel - obohacená o bývalého hráče Cracked Gamers, Davida 'sGreeN' Urbánka.

Takto se účastnili několika akcí, na kterých se umístili i na stupních vítězů. Po LanCraft Spring a LAN finále čtvrté sezóny Intel Ligy přešel tým do částečné neaktivity, kdy se několika následujících turnajů účastnil více či méně v mixu a využili pomoci Tomáše 'Nixonn' Jiráska, Matese 'un1' Kouly (aktuálně hrajícího za Playing Ducks), Michala 'Zuhi' Zouhara nebo bývalého eSubáka Michala 'duke_duke' Honse.

Tomáš šanci pro MČR nedostal, Mates a Michal ale budou figurovat na závěrečné akci tohoto roku společně s kapitánem týmu Martinem a Janem 'shattee' Nedomlelem. Poslední místo vyplňuje Martin 'STYKO' Styk, hráč hostující ex-BEASTS v několika online zápasech a bývalý hráč Fofos Gaming.sk.

Šance na Mistrovství

CSERVERS jsou nejméně "profláklým" týmem na Mistrovství. Málokdo bude přesně vědět, co od týmu čekat, protože jsme stejnou sestavu neviděli na žádném z předchozích turnajů. Sestava ale oplývá jmény zkušenými i mladými, které mají stále co ukázat, a taková kombinace často vyhrává turnaje. Vyplatí se to i v tomto případě? Nezbývá než si počkat na začátek turnaje v sobotu 20. října.

CSERVERS mohou ze stejných důvodů v turnaji zakolísat. Kluci mají jen málo času natrénovat, takže jejich výsledky budou záviset na individuálních výkonech, nicméně právě na to mají stavěnou lineup.

Zda bude mít vliv na jejich výkony nová verze hry s přídomkem Global Offensive záleží pouze na přípravě před turnajem. Většina hráčů týmu často hraje CS:GO dost aktivně na to, aby zvyk z jiné hry ovlivnil dvanáctiletého stařečka "jednašestku" - bude proto záležet na samotných hráčích, aby věnovali dostatek času individuální přípravě na mixech nebo deathmatch serverech.

Borci budou na první pohled v lepší pozici oproti Syndicate nebo NecroRaisers. Problémy jim pravděpodobně způsobí FROZENRIDERS, nicméně bych řekl, že když se podíváme na jednotlivá jména, CSERVERS mají sestavu založenou na agresivních fraggerech oproti pasivnějším a trochu taktičtějším FR a moc rád bych se na jejich zápas podíval. Poslední část souvětí platí i o match-upu s wrAth, kteří mají také velmi individuální sestavu a snad uvidíme ty nejlepší fragy právě v těchto zápasech. iNfernity i eSuba by si měli výhru pohlídat, eEriness budou - jak jsem psal u jejich článku - muset mít oči na šťopkách, aby je jEkYLovci neporazili.

Shrnutí

CSERVERS budou mít na své straně element překvapení, ale překvapí i sami sebe, pokud ve dvou týdnech před turnajem nevěnují dost času přípravě. Mají na to být černým koněm turnaje a stejně jako FROZENRIDERS si je dokážu představit, jak stojí v neděli s bronzovou medailí na krku. Využijí element překvapení?