Přejít k hlavnímu obsahu

Pořad Indian mediálním partnerem MČR 2012

7. 10. 2012 | 23:57 Všechny hry
Pořad o hrách Indian se stává dalším jménem na seznamu mediálních partnerů Mistrovství!Indian je pořad o hrách pro každého, který vtipnou formou přináší čerstvé novinky z herní scény, jak počítačové, tak konzolové. Recenze, reportáže, exkluzivní informace ze zákulisí herní tvorby, zajímaví hosté, soutěže a mnoho dalšího. A to vše ve stylu, jaký jste ještě neviděli! Vysíláme každou ve středu od 15:30 na televizi Metropol a na indian-tv.cz! Od 20. října navíc se přesouvá na celostátní televizi Pětka.
Výchozí obrázek

Pořad o hrách Indian se stává dalším jménem na seznamu mediálních partnerů Mistrovství!

Indian je pořad o hrách pro každého, který vtipnou formou přináší čerstvé novinky z herní scény, jak počítačové, tak konzolové. Recenze, reportáže, exkluzivní informace ze zákulisí herní tvorby, zajímaví hosté, soutěže a mnoho dalšího. A to vše ve stylu, jaký jste ještě neviděli! Vysíláme každou ve středu od 15:30 na televizi Metropol a na indian-tv.cz! Od 20. října navíc se přesouvá na celostátní televizi Pětka.

Podívejte se, jak byla v minulém díle zpracovaná akce For Games 2012. Výstava, která probíhala od minulého čtvrtka do neděle, nabídla hráčům možnost vyzkoušet si připravované pecky, jako Crysis 3 na výkonných počítačích s grafickými kartami GTX 690 SLI, dále Need for Speed: Most Wanted, Assassin's Creed 3 jak ve verzi pro PlayStation 3, tak i pro Wii U. Celý díl INDIANA je této výstavě věnovaný.

Tým za Indianem se ukáže na Mistrovství ČR v počítačových hrách a tedy bude přímo na místě natáčet část jednoho dílu tohoto herního pořadu.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

 

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.