Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Preview: iNfernity

15. 10. 2012 | 22:18 Counter-Strike 2
Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Představujeme vám detailní rozbor týmů, které se jedou poprat o ty nejlepší ceny v Counter-Strike: Global Offensive turnaji na Mistrovství ČR v počítačových hrách!

csgo

Do mistrovství zbývá asi deset dní a vy si zasloužíte do detailu znát všechny týmy díky MČR preview. Od středy 10. 10. vám každý den uděláme náhled na jeden tým z osmi, které příští pátek vyrazí do kongres hotelu Jezerka v Seči a v sobotu začnou bojovat o titul Mistra ČR!

Přehlédli jste předchozí díly?

10.10. MČR Preview: BEASTS
11.10. MČR Preview: SkillZone Team
12.10. MČR Preview: TITANS
13.10. MČR Preview: nEophyte

Týmy na MČR 2012

{#Česká Republika} eXtatus.EIZO
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity
{#Česká Republika} nEophyte
{#Česká Republika} TITANS
{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} SKILLZONE TEAM *

* náhradník za NoRetreat

Tahle osmička se o víkendu 19. až 21. října utká o ceny, které jsme nedávno oznámili v novince MČR: BenQ turnaj odstartuje CS:GO historii s 92 000 Kč ve výhrách. My vám tyto týmy budeme představovat postupně odspodu, což znamená, že nyní je na řadě..

iNfernity

xx

Line-up

{#Slovenská Republika} Roland 'fRANC' Holecke
{#Česká Republika} Michal '.SHARP' Dvořák
{#Slovenská Republika} Peter 'smajlo' Sekera
{#Česká Republika} Michal 'DOSTY' Dostál
{#Česká Republika} Václav 'BHQ' Králík

Tip na umístění: 5.-6.

 


"Po zmene CSS na CS:GO sme boli s chalanmi z týmu sklamaní. Dôvod bol velmi jednoduchý. MČR malo byť vyvrcholenie celoročnej prípravy na hru Counter-Strike Source. Väčšina hráčov nemá už toľko času ako kedysi, čo nám dosť zmenilo plány.

Pôvodne po LAN DETKOVICE sme chceli urobit pár kozmetických zmien, či už po taktickej alebo personálnej stránke. V tom sa zrodilo rozhodnutie adminov, že primárnou hrou na MČR bude CS:GO nie CSS. Na to som kapitulova a skončil s hraním predčasne. Podobne tak spravil aj dosty. V konečnom dôsledku ostala zostava smajlo, sharp, huhy. Ich zámerom bolo zobrať dvoch 1.6tkárov. Po mesiaci a pol sa mi ozval smajlo, že by bola škoda nehrať turnaj v pôvodnej zostave. Na to som prehovoril dostyho a s jednou výmenou huhyho za BHQ sa zúčastníme MČR.

Hra bude veľmi zaujímavá, kedže nevieme akým spôsobom sa popasujú so zmenou ostatné týmy. Príležitosť ma podľa mojho názoru každý. Rozhodujúcim kritériom bude čas + motivácia fetovať. Z mojej strany sa určite teším na Guardiana a spol. Budeme mať možnosť hrať proti skúseným 1.6tkárom, ktorí ako jediný momentálne prešli na CS:GO.

Na záver si prajem aby turnaj prebiehal podobne ako pred rokom. Bez väčších komplikácií a hlavne v priateľskom duchu. Vidíme sa na MČR ;)"

{#Slovenská Republika} Roland 'fRANC' Holecke

O týmu

Co k tomuto vyjádření dodat. Jak jistě víte, sestava pod názvem NO.NAME působí na scéně již nějakou dobu. Avšak po LAN Dětkovicích to vypadalo, že se velká část sestavy vymění, jelikož tři hráči chtěli ukončit aktivní hraní. Nakonec se však pětice dala dohromady a do sestavy se po pár měsících opět vrátil BHQ. I tak se však nedá čekat, že kluci budou nějak moc trénovat, tak uvidíme, co vůbec předvedou, jelikož s největší pravděpodobností tahle sekce skončí právě po MČR.

Shrnutí

Co se týče mého názoru na šance iNfernity, tak zcela jistě proti nejlepším týmům nebudou favorité. Ale i tak, CS:GO je nová hra a stát se může cokoli, proto bude velice záležet na tom, jak se zadaří ve skupinách. Kluci si budou zcela jistě hru užívat, jelikož pro většinu to bude poslední lanka, což by mohlo v některých jindy nervních situacích hrát do jejich karet. Nejzajímavější zápasy budou určitě proti týmům jako Authority nebo nEophyte.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.