Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky z Dota 2 s pomocí myDOTA.cz

6. 1. 2013 | 19:54 Dota 2
Po nedávném oznámení PLAYzone, plné podpory hry Dota 2 pomocí hromady turnajů a ligy, zde máme další příjemnou novinku pro fanoušky hry Dota 2. 
Výchozí obrázek

Playzone - myDOTA obrázek

Po nedávném oznámení PLAYzone, plné podpory hry Dota 2 pomocí hromady turnajů a ligy, zde máme další příjemnou novinku pro fanoušky hry Dota 2. 

Na portále PLAYzone si nyní přečtete více novinek z profesionální světové a domácí scény hry Dota 2 díky úzké spolupráci s komunitní stránkou myDOTA.cz.

Komunitní stránka myDOTA.cz je zaměřena výhradně na podávání těch nejčerstvějších zpráv z esportovního světa Doty 2. Jelikož však nechceme PLAYzone zahltit pouze zprávami ze světa Doty 2, naleznete zde pouze ty nejdůležitější novinky z největších světových akcí a samozřejmě z domácí scény.

Zbytek bude pro Vás k dispozici na newsfeed stránce myDOTA.cz, nebo Facebooku.

Jak se na webu vyznat?

MyDota web default

Na hlavní stránce je orientace velice snadná, část v pravo kompletně zaplňují články a novinky ve kterých se můžete orientovat pomocí obrázků.

Obrázky fungují jako přednadpisy, jednoduše byste z nich měli rozeznat o jakou akci či novinku se jedná, pokud vás zaujme stačí na obrázek ukázat cursorem myši a zobrazí se vám potřebné informace.

mydota web

Po té, pokud vás informace zaujmou, jednoduše na daný obrazek kliknete, a zobrazí se vám tak kompletní článek, novinka či coverage akce.

mydota web článek

Na stránce pak lze využívát další malé funkce jako kalendář všech světových akcí, s odkazy na jednotlivé články, nebo se zaregistrovat pomocí facebooku nebo jiného účtu pro možnost vkládání komentářů.

Jelikož však nejdůležitější články naleznete i na PLAYzone.cz, myDOTA newsfeed je určen pro ty nejzaritější fanoušky.

Najdete nás také na Facebooku.

Nebudeme na PLAYzone přesouvat žádné starší články a zajeté coverage, očekávejte tedy v nejbližší době pouze nové články a coverage z akcí.

Štítky: DotA, mydota, mydota.cz