Přejít k hlavnímu obsahu

Další Belgičan u VeryGames?

8. 1. 2013 | 17:59 Counter-Strike 2
Podle posledních drbů se přání fanoušků vyplnilo - říká se, že se má Adil "ScreaM" Benrlitom přesunout pod světovou dvojku a CS: Source šampiony, francouzské VeryGames. Je tomu ale opravdu tak?Portál VaKarM.net včera přišel s šokující zprávou. Adil "ScreaM" Benrlitom se podle vyjádření jeho spoluhráče z Imaginary Gaming, Richard "shox" Papillona, rozhodl přejít pod světový tým číslo dvě, VeryGames.
Výchozí obrázek

Podle posledních drbů se přání fanoušků vyplnilo - říká se, že se má Adil "ScreaM" Benrlitom přesunout pod světovou dvojku a CS: Source šampiony, francouzské VeryGames. Je tomu ale opravdu tak?

Portál VaKarM.net včera přišel s šokující zprávou. Adil "ScreaM" Benrlitom se podle vyjádření jeho spoluhráče z Imaginary Gaming, Richard "shox" Papillona, rozhodl přejít pod světový tým číslo dvě, VeryGames.

"Adil dnes odchází pouze po jediné noci na rozmyšlenou, aby pomohl týmu VeryGames. Doufám, že jeho rozhodnutí nebude litovat a že se hodlá naučit všechny strategie, které Ex6 plánuje připravit, protože ho nebudu šetřit, poběžím na něj s nožem v rukou.

K naší budoucnosti - budeme hrát s novým hráčem, který by mohl nahradit Adila, budeme vás informovat hned, jak si budeme jistí výběrem."

 {#Francie} Richard "shox" Papillon, tým Imaginary Gaming (zkrácené vyjádření)

Podle zvěstí měla belgická hvězda nahradit Nathana "NBK" Schmitta, který se k VeryGames připojil v roce 2010 a za stejný rok získal ocenění nejlepšího hráče světa portálem VaKarM.net a Cadred.org.

Je tomu ale opravdu tak? Odpověď zní NE. Management týmu VeryGames brzy na zprávu zareagoval následujícím způsobem:

"Chtěli bychom situaci okamžitě vysvětlit: Adil "ScreaM" Benrlitom nebyl přijat týmem VeryGames.

Pokud jde o Nathana "NBK" Schmitta, zůstává klíčovou částí týmu.

Nikdy nebylo možné, aby odešel z týmu a jsme si jistí, že nám pomůže jeho zkušenostmi v nové sezóně, která bude velmi napínavá."

  {#Francie} Team VeryGames

Francouzský tým tedy zůstává pro rok 2013 ve stejné sestavě, jako tomu bylo po zbytek roku 2012:

{#Belgie} Kevin "Ex6tenZ" Droolans
{#Francie} Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
{#Francie} Cédric "RpK" Guipouy
{#Francie} Kenny "kennyS" Schrub
{#Francie} Nathan "NBK" Schmitt

Co se tedy bude dít s belgickou hvězdou Adil "ScreaM" Benrlitomem? Byla celá informace o jeho odchodu pouze pokus o vtip nebo opravdu odchází z Imaginary?